Jordi Basté deixa en evidència una coneguda política catalana

La líder de Ciutadans al Parlament ha insistit en dir que Catalunya està trencada

Fotomuntatge de Jordi Basté i Lorena Roldán, febrer del 2020
Lorena Roldán ha estat entrevistada a RAC1 per Jordi Basté, l'11 de febrer del 2020 | Catalunya Diari

Lorena Roldán, líder de Ciutadans al Parlament, ha estat entrevistada per Jordi Basté a ‘El món’ a RAC1, on ha repetit el discurs al qual ens té acostumats sobre una Catalunya trencada i dividida, amb famílies trencades, contenidors cremats i un gran caos, mentre que Basté l’ha escoltat, però amb un «Vol dir?» ha dit en veu alta el que molts dels oients estaven pensant i compartint a les xarxes socials.

Catalunya trencada i dividida

Segons Lorena Roldán, i altres dirigents polítics com Inés Arrimadas, Catalunya està trencada, fins al punt de no poder sortir al carrer, com si encara s’estiguessin produint incidents als carrers catalans. Tot i que els aldarulls contra la sentència pel procés fa mesos que no es produeixen, quelcom que Jordi Basté li ha assenyalat: «Hi va haver una sentència i van durar 48 hores».

A més a més, Basté li ha preguntat: «No creu que Catalunya és millor que fa uns anys?». Tanmateix, Roldán ha insistit en l’assetjament que existeix contra els catalans defensors de la unitat d’Espanya i ha acabat l’entrevista deixant a l’aire una pregunta que busca solucionar les diferencies d’opinions: «Per què no ens reconciliem?».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari