Jordi Cañas, candidat de C’s a les europees, compara ERC amb VOX

A més, defineix Carles Puigdemont com un «tirà» i un «covard»

Jordi Cañas ha comparat ERC amb VOX | cedida

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha estat comparada amb VOX. En concret, ha estat el candidat de Ciutadans (C’s) al Parlament Europeu, Jordi Cañas, qui ho ha fet durant una entrevista que ha realitzat a ‘El món a RAC1’ aquest dijous i, en ella, ha especificat que «s’alimenten del mateix problema».

Jordi Cañas compara ERC amb VOX

Segons han informat des de ‘El món a RAC1’, aquest dijous 23 de maig han dut a terme una entrevista a Jordi Cañas, candidat de C’s al Parlament Europeu per les pròximes eleccions del 26-M. Durant l’estona que el polític català ha estat a la ràdio, ha considerat que ERC no es troba tan lluny de VOX  com pugui semblar.

En aquest sentit, el candidat de C’s a les europees ha afirmat que tant els del partit d’esquerres com els d’ultradreta «s’alimenten del mateix problema» i, a més a més, «el seu comportament polític és el mateix». Concretament, Cañas ha explicat: «El fenomen de VOX és el mateix que el del separatisme català; és la por al canvi, la voluntat d’aferrar-se a conceptes bàsics d’identitat, al tradicionalisme».

Fotomuntatge de Gabriel Rufián i Santiago Abascal
El candidat de C's creu que el comportament d'ERC i VOX és el mateix i s'alimenten del mateix problema | CatalunyaDiari.cat

Segons Cañas, Carles Puigdemont és un «tirà»

Per una altra banda, durant l’entrevista, Cañas també ha donat la seva opinió envers la possibilitat que Carles Puigdemont també pugui arribar a ser eurodiputat. En aquest cas, el candidat de C’s ha afirmat que no creu que l’expresident de la Generalitat acabi asseient-se al seu escó ni a Brussel·les ni a Estrasburg: «Si Puigdemont no ve a les Corts, no serà eurodiputat, i no vindrà perquè és un covard; si vol ser-ho, que vingui, a veure si ve».

Així doncs, Jordi Cañas ha reptat Carles Puigdemont que s’atreveixi a tornar a trepitjar territori Espanyol per aconseguir ser eurodiputat. Però, a més a més, el candidat de C’s també ha definit l’expresident com a «tirà» i ha afirmat que en cap cas és un demòcrata: «La diferència entre un demòcrata i un tirà és aquesta: els demòcrates acceptem les lleis i els tirans consideren que estan per sobre; per això, jo sóc a Espanya i Puigdemont, a Waterloo».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari