Jordi Cuixart es casa a la presó amb la periodista Txell Bonet

La parella es va casar el passat 27 de desembre

Jordi Cuixart s'ha casat amb Txell Bonet a la presó de Lledoners | CatalunyaDiari.cat

L’expresident d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, es va casar el passat 27 de setembre a la presó de Lledoners amb la periodista Txell Bonet, amb qui té un fill d’un any i mig. Així ho ha fet públic l’’ABC’, mitjà que revela que l’enllaç, catòlic, va ser oficiat pel Mossèn Joan Prat, capellà de la presó de Lledoners; el Pare Jordi Carreter, rector de l’església de Sant Joan de Gràcia i el Pare Manel Pousa, conegut religiós català pel seu treball social amb els presos a través de la Fundació Pare Manel.

Mossèn Joan ha estat l’encarregat de facilitar els tràmits burocràtics a la parella, i després de l’enllaç ha ajudat la ja dona de Cuixart en la gestió dels papers per poder oficiar el matrimoni. 

Txell Bonet és una reconeguda periodista de 'TV3' i 'Canal 33' | cedida

 

L'enllaç de Cuixart i Bonet, en secret

L’expresident d’Òmnium Cultural, abans de conèixer a Txell Bonet, va conviure amb una parella amb la qual no es va casar per l’església, pel que ha pogut contraure el matrimoni religiós sense cap inconvenient. Ha estat desig de marit i muller que la celebració de la seva unió es produís en la més estricta intimitat i també que no li donessin cap tipus de publicitat.

Cal recordar que Txell Bonet, nascuda el 1975, amb la mateixa edat que Jordi Cuixart, és periodista i locutora de ràdio. Ha participat en un gran nombre de programes de ‘TV3’ i la seva filial, el ‘Canal 33’. La periodista és coneguda per programes com ‘Bestiari Il·lustrat, ‘Ànima’ o ‘Caràcter’. Curiosament Txell va participar l’any passat en l’obra teatral ‘En Procés’, amb una escena titulada Vis a vis, on es parlava de la seva experiència amb el pare del seu fill.

Jordi Cuixart va demanar que el rei Felip s’assegues en el banc d’acusats

Fa escassos dies Cuixart va declarar que el rei Felip «hauria d’asseure al banc dels acusats», finalment des de la defensa dels presos polítics s’ha demanat que tant el rei Felip VI, l’expresident Rajoy i l’expresident Carles Puigdemont declarin com a testimonis al judici per l’1-O, degut a la implicació de les diverses parts en el cas.


Comentaris

envia el comentari