Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Cuixart sortint de la presó de Lledoners

Jordi Cuixart torna a Lledoners després del permís penitenciari de 48 hores

Jordi Sànchez encara haurà d'esperar fins al pròxim 25 de gener per gaudir del seu

Dos dies després de sortit per primer cop de la presó de Lledoners, gràcies a un permís penitenciàri, l'activista Jordi Cuixart ha hagut de tornar al centre aquest dissabte. Segons han confirmat fonts pròximes al líder d'Òmnium Cultural, Cuixart ha passat les darreres al costat de la seva família, i allunyat de les càmeres de televisió i dels periodistes.

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, explicava que abans de tornar a entrar al centre penitenciari bagenc Cuixart li ha volgut deixar un missatge per ell i per la resta de l'independentisme. «Hi ha 3 milions de presos polítics al món. I que som uns afortunats per poder seguir lluitant per la llibertat», escrivia al seu compte de Twitter. 

No ha celebrat cap acte durant l'estada en llibertat

No és cap sorpresa, ja que la manteixa entitat cultural va assegurar que en cap cas celebraria actes durant la seva estada en llibertat.  Pel que fa a Jordi Sànchez, l'excandidat a presidir la Generalitat va anunciar que li resultava impossible gaudir, ara per ara, del seu permís penitenciari, però que sortiria de la presó el pròxim 25 de gener.  

També et pot interessar...