IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Évole assegura que no li agrada viure en un país on passes «d'heroi a traïdor en dècimes de segon»

El periodista català ha reconegut que li agradaria tornar a entrevistar Carles Puigdemont i Oriol Junqueras

Jordi Évole s'ha pronunciat en moltes ocasions sobre el conflicte català
Jordi Évole s'ha pronunciat en moltes ocasions sobre el conflicte català | Cedida

És habitual que el conegut periodista català Jordi Évole deixi anar comentaris sobre la situació política a Catalunya, sovint amb crítiques i ironies dirigides tant cap al bàndol independentista com el constitucionalista. En una entrevista concedida a 'La Vanguardia', Évole ha tornat a parlar sobre aquest tema, assegurant que viu «a Catalunya» i «com molts catalans ha viscut intensament el procés». 

En aquest sentit, el periodista ha assenyalat que, quan des de 'Salvados' han criticat el bàndol independentista, l'altre els ha aplaudit, i quan han criticat el constitucionalista, el sobiranisme també ha reaccionat amb eufòria. «Llavors he vist que, al final, en això també s'assemblen els extrems», ha dit el periodista. Évole ha recordat episodis molt aplaudits per l'independentisme, com quan va denunciar les carències d'institucions com el Tribunal de Comptes o l'entrevista al comissari Villarejo.

 No vol un país on «passes d'heroi a traïdor en dècimes de segon»

«Tot això agrada fins que arriba un dia en què entrevistes a Puigdemont i li preguntes allò que fins a aquell moment no se li havia preguntat en cap entrevista en un mitjà català». El periodista feia referència a l'entrevista del 24 de setembre, just abans del referèndum de l'1-O, quan Carles Puigdemont va reconèixer que «no tenia els ingredients pel referèndum» que li hauria agradat, però «sí els necessaris». 

«Llavors hi ha molta gent del món independentista que et considera una espècie de traïdor», ha dit el presentador, que ha afegit que no li agrada «viure en un país on pots passar d'heroi a traïdor en dècimes de segon». El periodista creu que, si no dediquen molts programes a Catalunya en la pròxima temporada de 'Salvados', «seria bon senyal».

Carles Puigdemont surant la polèmica entrevista a 'Salvados' al desembre
Carles Puigdemont surant la polèmica entrevista a 'Salvados' al desembre | La Sexta

 

Li agradaria tornar a entrevistar Carles Puigdemont i Oriol Junqueras

«A mi m'encantaria tornar a entrevistar a Puigdemont. Crec que les circumstàncies des de l'entrevista que li vam fer el mes de setembre han canviat molt», ha dit Évole, afegint que parla «sobretot de les seves». En aquest sentit, ha indicat que els estan posant «moltes dificultats».«Espero que se salvin aquelles dificultats i puguem tornar a entrevistar-lo», ha dit el presentador.

Sobre una altra entrevista que tingui moltes ganes de fer, Évole ha confessat que també li «agradaria molt tornar a entrevistar a Oriol Junqueras». «Significaria que ja no està a la presó», ha indicat, assenyalant que una entrevista al mateix centre penitenciari d'Estremera resulta impossible per l'actitud d'Institucions Penitenciaries, que es mostra molt reticent entrevistar qualsevol intern. «No vivim el millor moment per fer aquest tipus d'entrevistes», ha conclòs el periodista. 


Comentaris

envia el comentari