TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Jordi Évole critica de «fastigós» les paraules del portaveu de Demòcrates de Catalunya

El periodista i presentador de 'Salvados' ha compartit a Twitter un missatge sobre els límits en campanya electoral
Imatge del presentador de 'Salvados', Jordi Évole | CatalunyaDiari.cat

 

Una vegada més, el presentador de 'Salvados', Jordi Évole, ha tornat a crear a polèmica aquest dimecres 20 de desembre a Twitter després de contestar a les paraules del portaveu de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, qui comparava els «catalans de la tercera via» amb els jueus que van donar suport als nazis. 

 

«És fastigós quan comparen l'independentisme amb el nazisme. I és fastigós quan l'independentisme utilitza el nazisme com arma electoral», ha publicat Évole a les xarxes. 

 

El periodista ha sigut contundent en les seves declaracions i ha aprofitat aquesta jornada de reflexió, abans de les eleccions catalanes de demà, per enviar un missatge sobre els límits a l'hora d'utilitzar alguns arguments en les campanyes electorals

 

Com calia esperar, les paraules del periodista de La Sexta han generat més de mig miler de comentaris de tot tipus. Tanmateix, el tuit compta amb 1.300 'retuits' i 2.400 'm'agrada'. 

 

 

 

Les paraules de Castellà

«Als catalans de la tercera via: alguns jueus alemanys van votar tal com volien que ho fessin els líders nazis, amb l'esperança que aquest gest de suposada lleialtat els vinculés de nou al sistema. Va ser una esperança en va», va publicar el portaveu de Demòcrates de Catalunya el passat dimarts 19 de desembre al Twitter.

 

 

Com a conseqüència de les crítiques que va rebre, Castellà ho ha justificat aquest dimecres dient que es tractava d'un «fragment de 'La Tirania' de Timothy Snyder sobre les lliçons que cal aprendre del segle XX» i acabava demanant disculpes «a qui s'hagi sentit ofès». 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris