Jordi González: «No sóc independentista, sóc 'referendista'»

El presentador català també ha fet unes controvertides afirmacions sobre TV3
Jordi González en una imatge d'arxiu | Mediaset

 

«No sóc independentista, com tampoc crec amb els horòscops. No demanaré perdó per això». Així de taxatiu s’ha mostrat el presentador català, Jordi González, al ser preguntat per l’actual conflicte polític que es viu a Catalunya. En una entrevista concedida a ‘El Nacional’, el conductor de ‘Gran Hermano’ ha optat per establir un paral·lelisme entre la independència i els horòscops, per deixar clara la seva postura respecte a la separació de Catalunya amb la resta d’Espanya.

González, però, afegeix que deixaria una porta oberta. «Plantejar-se la independència de Catalunya és una cosa que no prohibiria. Ara bé, s'ha de fer de forma professional i molt més assenyada», ha explicat el presentador mentre al·legava que «no es pot improvisar una independència per tapar amb una bandera les misèries, corrupteles i males gestions que han comès els que administren un país».

 

«Sóc referendista»

Al fil del conflicte polític català, Jordi González ha explicat que hauria demanat eleccions «l’endemà de l’aplicació del 155», però que evidentment, és conscient que «s’han de respectar els temps».

 

Així mateix, González s’ha autodefinit com a «referendista» a l’explicar: «Tot el que sigui democràtic em sembla bé. Fins i tot em sembla bé que es convoqui un referèndum. No sóc independentista però sóc referendista, és a dir, vull que em convoquin a un referèndum per poder dir que no vull aquesta independència que s'està improvisant».

 

No creu en presos polítics i celebra que el 155 no hagi entrat a TV3

Així mateix, Jordi González ha optat per explicar que considera «polítics presos» —i no presos polítics— a Oriol Junqueras o Joaquim Forn. I és que segons ell, no són «presos polítics» perquè eren plenament conscients que «si es saltaven un semàfor en vermell els multarien».

 

«Què vols que et digui? Que sí que hi ha polítics presos? Sí. Hi ha polítics presos, hi ha empresaris presos, hi ha persones que com no compleixen la llei, doncs mira...», ha agregat.

 

Finalment, TV3, com no podia ser d’altra manera, també estava a l’ordre del dia. González, que considera que la televisió catalana com «casa meva» i on «m’he fet persona», ha explicat que li hagués semblat «una barbaritat» que el 155 hagués intervingut el mitjà. «M'hauria semblat una barbaritat. Celebro que hi hagi hagut un punt de sensatesa en tot això i que no s'hagi fet», ha comentat.

 

Tot i això, el barceloní resident a Miami, ha censurat el comportament de TV3 durant els «últims dos anys». González ha explicat: «Em sembla vergonyós perquè TV3 és una televisió pública, i per pública entenc una televisió que ha de servir a tots els ciutadans d'un país».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris