rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Montull paga la fiança imposada per l’Audiència de Barcelona de 100.000 euros i queda en llibertat

La representació de Montull ho ha fet efectiu a primera hora del matí
Imatge d'arxiu de Jordi Montull. | Europa Press

 

La representació del condemnat Jordi Montull ha fet efectiva a última hora del matí la fiança imposada per l’Audiència de Barcelona de 100.000 euros. Un cop s’ha verificat l’ingrés, la sala ha procedit a dictar auto de llibertat provisional. Aquesta decisió s’ha traslladat de forma immediata a la presó, que ja l’ha fet efectiva. En relació al condemnat Fèlix Millet, al que l’Audiència va imposar una fiança de 400.000 euros, no consta en aquests moments que s’hagi dipositat cap quantitat.

Cal recordar que Montull i Millet van ingressar a la presó Brians 1 el passat 5 de febrer. L'endemà van ser traslladats a Brians 2. Dimecres de la setmana passada l'Audiència de Barcelona va acordar que els dos podien abandonar la presó amb el previ pagament de les fiances de 400.000 euros en el cas de Millet i de 100.000 en el cas de Montull, que són els que ha dipositat aquest dimarts.

 

 

Millet, hospitalitzat

Tanmateix, cal recordar que Millet no es troba en aquests moments a la presó, ja que va haver de ser ingressat a l'hospital de Terrassa per una infecció respiratòria. L'expresident del Palau va ser traslladat des de la presó de Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires, a Barcelona,  a l'Hospital Mútua de Terrassa en empitjorar el seu estat de salut per decisió de les autoritats mèdiques del centre penitenciari, segons publica 'La Vanguardia'.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris