Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Pujol

Jordi Pujol: «Catalunya mai havia arribat tan lluny»

L'exlíder de Convergència Democràticade Catalunya va assistir a un debat i va aprofitar per parlar sobre la causa independentista

Jordi Pujol
Jordi Pujol: «Catalunya mai havia arribat tan lluny» | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Pujol ha tornat a pronunciar-se sobre la situació política que es viu a Catalunya. L'exlíder de Convergència Democràtica va aprofitar la seva participació en un debat per manifestar que, malgrat creure que «Catalunya ha guanyat terreny», el cert és que el procés «desconcerta a moltíssima gent» i «la línia del front ha quedat desorganitzada, i aleshores té lloc la possibilitat de la derrota». Ho recull el mitjà 'La Vanguardia'.

Pujol, preocupat a causa de la incertesa que es viu actualment

Les declaracions del barceloní han estat dutes a terme en el marc de la celebració de la taula rodona 'El benestar social durant els governs Pujol, a debat', que va anar a càrrec de la Tagamanent – Construir Catalunya, una entitat afí a l'expresident de la Generalitat que també ha convidat altres personalitats com ara l'exconseller Antoni Comas i l'exdirector de l'Institut Català de Serveis Socials, Victor Bayarri.

I és que, a pesar d'haver assegurat que no es pronunciaria sobre cap tema polític, el cert és que finalment Jordi Pujol no s'ha pogut resistir, si bé les seves paraules no agradaran tothom. «Tot és bastant incert i no es poden treure conclusions massa definitives des del punt de vista polític», clamava el polític, el qual considera que «les situacions polítiques que s'han anat creant en aquests últims temps desconcerten a moltíssima gent».

«Mai havíem arribat tan lluny»

El també advocat ha volgut destacar tota allò que s'ha aconseguit gràcies al procés, ja que, en la seva opinió, Catalunya «mai havia arribat tan lluny» en les seves reivindicacions com a país. Amb tot, la seva compareixença al Reial Cercle Artístic li ha servit per llançar una advertència: «El front està desorganitzat, i això pot acabar suposant una derrota».

Les declaracions del convergent sobre la causa catalana han conclòs després de fer patent allò que Pujol considera una evidència: el govern de Mariano Rajoy tenia la voluntat de «fer retrocedir a Catalunya», sobretot en adonar-se de «l'especial atenció negativa de l'administració central amb les lleis socials catalanes».

També et pot interessar...