Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els presos independentistes durant el judici del procés, el 12 de febrer de 2019

Jordi Sànchez serà entrevistat dissabte al plató de 'Preguntes freqüents'

El programa s'emet a partir de les deu de la nit

Els presos independentistes durant el judici del procés, el 12 de febrer de 2019
Jordi Sánchez, a la segona bancada d'acusats. | Catalunya Diari

Per primera vegada des del seu empresonament durant la tardor de 2017, un dels líders socials i polítics del procés independentista de Catalunya visitarà els estudis de TV3 per ser entrevistat. Així s'ha anunciat per sopresa aquest divendres, dia 21 de febrer: el president de la Crida Nacional per la República, ex diputat de JxCat i ex president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, serà entrevistat en directe al 'Preguntes freqüents', des de plató.

El compte oficial del programa a Twitter ha anunciat que Sànchez sera al plató en una entrevista que, sens dubte, generarà molta expectació pel temps que fa que un dels líders del procés no trepitja els estudis de Televisió de Catalunya. 'Preguntes freqüents', també conegut com a 'FAQS', s'emet en 'prime time' cada dissabte, pels volts de les deu de la nit.

Jordi Sànchez, de permís

El fet que Jordi Sànchez pugui anar a 'Preguntes freqüents' aquest dissabte, 22 de febrer, es deu al fet que el líder de la Crida podrà gaudir del permís de 72 hores de llibertat que li ha concedit el jutjat de vigilància penitenciària malgrat el criteri oposat del fiscal.

Aprofitant el temps fora de la presó, Sànchez també podria veure's amb dirigents del PDeCAT. Bonvehí i Sànchez  mantenen converses a Lledoners des de fa mesos per endreçar l'espai que ocupen juntament amb la marca JxCat de cara a les properes eleccions i, ara mateix, no es descarta cap opció, tampoc un trencament que avoqui PDeCAT i Crida a formar una coalició electoral sota el paraigües de JxCat —el partit de Bonvehí en posseeix la marca. 

També et pot interessar...