rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Sànchez respon a Carles Puigdemont: «És un gran honor i una enorme responsabilitat poder representar el poble de Catalunya»

L'expresident va decidir apartar-se, i va proposar l'exlíder de l'ANC com a candidat a presidir la Generalitat

 

 

L'expresident Carles Puigdemont va fer un pas que els darrers dies ja semblava inevitable. Després que el Parlament de Catalunya aprovés avalar la seva legitimitat durant una polèmica votació dijous, Puigdemont va anunciar que s'apartaria per facilitar la investidura d'un Govern efectiu.

 

De la mateixa manera que va fer en el seu moment amb ell l'expresident Artur Mas, Puigdemont s'ha vist obligat a escollir un successor. L'escollit ha estat l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana i diputat de la seva formació, Jordi Sànchez, actualment empresonat a Soto del Real. En una piulada a Twitter, Sànchez ha assegurat que «és tot un honor», però també «una enorme responsabilitat» assumir el càrrec. 

Un «gran honor» i una «enorme responsabilitat»

 

 

 «És un gran honor i una enorme responsabilitat poder representar el poble de Catalunya», comença el missatge de Jordi Sànchez, que ha volgut recordar també la importància del llegat de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i la resta del Govern destituït amb l'aplicació de l'article 155. 

 

«El president Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras, junt amb tots els consellers destituïts pel 155 són el veritable Govern legítim de Catalunya», continua el candidat a presidir la Generalitat, amb un discurs que no deixava lloc a cap dubte que accepta la nominació que ha fet l'expresident Puigdemont. «Sempre amb vosaltres», han estat les paraules amb què Sànchez ha decidit concloure el seu missatge. 

Demanarà la seva posada en llibertat

Precisament aquest divendres, segons informa 'El Punt Avui', Jordi Sànchez demanarà, per tercera vegada, al Tribunal Suprem la seva posada en llibertat. La seva defensa, encapçalada per l'advocat Jordi Pina, al·legarà la necessitat d'assistir al ple del Parlament per poder ser investit com a president de la Generalitat. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris