rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Sànchez a la seva dona: «La rosa que enguany no rebràs, serà la meva»

L'exlíder de l'ANC i diputat de Junts per Catalunya explica que «tot s’acaba posant a lloc»
Jordi Sànchez, amb una rosa   | CatalunyaDiari.cat

 

Sant Jordi serà avui una jornada tant especial com anòmala. L’aplicació del 155 ha provocat que aquesta diada no hi hagi els tradicionals actes institucionals a la Generalitat i, d’altra banda, la visió del procés de Pablo Llarena ha provocat que fins a 16 polítics i activistes catalans  —que resten o bé empresonats o a l’exili— no puguin gaudir d’aquest Sant Jordi.

 

Aquest és el cas, de fet, de Jordi Sànchez. L’exlíder de l’ANC i actual número 2 de Junts per Catalunya, ha escrit una emotiva carta a la seva dona Susana Barreda des de la presó de Soto del Real. «La rosa que enguany no rebràs, serà la meva», ha comentat Sànchez aprofitant que aquesta serà la primera diada que no passaran plegats en els darrers 27 anys.

«Tard o d’hora, la meva rosa arribarà»

«Hauràs d’esperar i sé que esperaràs», explica el mateix Sànchez a la carta mentre al·lega que «pots estar segura que tard o d’hora la meva rosa arribarà, perquè de la presó se’n surt».

 

En aquest context, el diputat de Junts per Catalunya ha volgut fer una especial menció a tota la gent que l’hi ha mostrat el seu suport al llarg d’aquesta estada a la presó madrilenya —on fa més de sis mesos que hi és— explicant: «Estic segur que en tindreu més d’una de tanta i tanta gent que ens estima. Mai podrem retornar ni una petita part de tota l’estima que estem rebent».

 

Jordi Sànchez, abans d'entrar a l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

Menció especial també per Llarena. El mateix Sànchez ha fet referència a una diada que «enguany no tindrem, ni nosaltres ni cap de les famílies dels que Llarena ha enviat a la presó o a l’exili».

Sànchez diu que «tot s’acaba posant a lloc»

Ha estat el darrer anhel de Jordi Sànchez. Qui encara no està descartat per presidir la Generalitat —Junts per Catalunya i Esquerra Republicana encara no aborden un pla D davant la possibilitat d’investir encara Puigdemont o Sànchez— ha tancat la seva declaració afirmant que no perd l’esperança perquè «tot s’acaba posant a lloc».

 

Finalment, l’exlíder de l’ANC ha apuntalat explicant que se sent «un home lliure» i que «s’acabarà fent justícia, encara que sembli impossible».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris