TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Jordi Turull confessa que durant la seva estada a presó es va aficionar a 'La que se avecina'

També ha explicat que l'exconseller Josep Rull era «el rei del ping-pong»
L'exconseller Jordi Turull durant una de les seves rodes de premsa | Cedida

 

L'exconseller i portaveu del Govern cessat per Mariano Rajoy, Jordi Turull, ha explicat detalls completament desconeguts sobre la seva estada a la presó d'Estremera. I és que l'ara candidat de Junts per Catalunya per a les pròximes eleccions del 21 de desembre, ha superat com ha pogut les llargues hores tancat al centre penitènciari, després que la jutgessa Carmen Lamela hagi dictat presó preventiva en contra seva. 

 

En concret, Turull ha compartit les seves noves aficions televisives, sobretot relacionades amb els informatius i les sèries, i ha reconegut que ja se sap de memòria a els horaris dels informatius de molts canals. Però, segons l''ABC', el que més ha cridat l'atenció de les confessions de l'exconseller és que tant ell com Josep Rull, exconseller de Territori i Sostenibilitat, s'han convertit en uns grans seguidors de 'Rex, el gos policia' i, sobretot, 'La que se avecina'. 

De fet, aquest dimecres durant una entrevista a 'El món a RAC 1', Turull ha tornat a parlar sobre la sèrie. «En Rull i jo ens vam fer un fart de veure 'La que se avecina', va reconèixer l'exconseller. 

 

L'exconseller Josep Rull, el rei del ping-pong

L'exportaveu de la Generalitat ha reconegut que s'ha vist obligat desintoxicar-se del mòbil per la força, i que, més enllà de la televisió, també dedicaven part del seu temps a fer esport. «A veure si algú de vosaltres és capaç de guanyar Josep (Rull) al ping-pong», va bromejar l'exconseller, que va assenyalar que «era el campió del mòdul 4, el rei del ping-pong». 

 

Jordi Turull i Josep Rull es van aficionar a sèries, informatius i el ping-pong a la presó | cedida

 

La duresa de la presó

Més enllà d'aquests detalls anecdòtics, l'exconseller també ha parlat de la duresa de la condemna i l'estada a la presó. Per exemple, va relatar que, després que la Fiscalia demanés presó preventiva per a ells, els van anar cridant i, després de signar, «t'espera la policia amb les manilles». Això sí, va explicar que Josep Rull va anar sol, i que es va fer encara més dur, perquè «et sents vulnerable i indefens». 

 

La televisió va ajudar els exconsellers empresonats a distreure's, i va fer que en alguns moments la condemna no fos tan dura. Sobre el dia del seu alliberament, va reconèixer que es va assabentar de la decisió del jutge Pablo Llarena «per la televisió». Jordi Turull recorda ara amb emoció el viscut, i reconeix que als actes de campanya de Junts per Catalunya «has d'aguantar el plor». 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris