TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Jorge Javier a Rajoy: «Si tingués 20 anys i visqués a Catalunya, m'hauria fet independentista»

El presentador ha comparat a Rajoy amb aquells pares que sempre tenen «el no a la boca»
Jorge Javier Vázquez carrega contra Mariano Rajoy | Cedida

 

El plató d'Ana Rosa s'ha convertit en un constant debat polític. Aquells que són entrevistats, acaben responent a les preguntes del delicat context social que es viu a Espanya. L'últim cas ha estat el de Jorge Javier Vázquez, qui teòricament passava per 'El Programa de Ana Rosa' per parlar de la clausura de 'GH 18', però ha acabat donant un repàs sobre la situació política nacional.

Entre les frases destacades que ha deixat el presentador, una ha ressonat per damunt la resta. Jorge Javier, després d'afirmar que no és independentista, però que sí que està a favor d'un referèndum, li ha etzibat a Mariano Rajoy que, «si tingués 20 anys i visqués a Catalunya», les decisions del govern espanyol l'haurien convertit «en independentista».

 

En aquest sentit, ha comparat al president d'Espanya amb un d'aquells «pares terribles», els quals a qualsevol pregunta o petició que els hi vulguis fer, ells sempre tenen preparats «el no a la boca». D'aquesta manera, el reconegut col·laborador televisiu ha carregat contra les polítiques del govern espanyol sobre Catalunya, deixant mala imatge sobre les decisions preses.

Del PP espanyol al PP català

Jorge Javier no n'ha tingut prou carregant contra el govern que dirigeix Rajoy, aprofitant per qüestionar la secció del patit a Catalunya i el seu dirigent, Xavier García Albiol. Sobre ell, ha fet referència de la seva sorpresa que va suposar que fos alcalde de Badalona, considerant que és un municipi «d'esquerres» i les seves polítiques no coincidien amb la filosofia de la gent.

 

Carmena, Iceta i Colau

Preguntat sobre les seves orientacions polítiques, Jorge Javier Vázquez no ha tingut cap problema en compartir-les. Fent referència al fet que no podia votar a Catalunya, per estar empadronat a Madrid, ha explicat que, pel govern autonòmic, va votar i tornaria a votar a Manuela Carmena.

 

Tot i això, va fer referència als representants catalans, considerant que si estigués empadronat a Barcelona, el seu vot aniria per Ada Colau a l'ajuntament, així com per Miquel Iceta en les eleccions autonòmiques del 21 de desembre.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris