IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Corbacho: «Si Rajoy i Puigdemont prenguessin unes cerveses junts, es posarien d'acord»

L'humorista es posiciona també de part del diàleg entre les dues parts

Imatge d'arxiu de José Corbacho.
Imatge d'arxiu de José Corbacho. | CatalunyaDiari.cat

El popular humorista català José Corbacho també ha volgut opinar sobre la tensa situació política que s’està vivint a Catalunya. En una entrevista realitzada per ‘Vanitatis’ ha assegurat: «Uf, jo no em canso de repetir que parlant s'entén la gent. És un assumpte molt complex que no puc despatxar en tres frases perquè parlem de política, però també de sentiments, emocions, i és molt difícil compaginar la raó amb el cor».

A més ha explicat que la qüestió nacionalista mai l'ha preocupat i es pregunta: «Què és això del mal català o el mal espanyol? Jo em preocupo per la meva gent, perquè estiguin bé els del meu voltant». A més, Corbacho també ha volgut puntualitzar que no es posiciona a favor de l'extremisme cap a cap bàndol i es lamenta per la divisió que ha sorgit entre la població catalana. «No m'agraden els extremismes, però ni d'un costat ni d'un altre. Els extrems són dolentíssims i tot allò que sigui excloent és molt negatiu per la societat. No m'agrada gens que ens divideixin en catalans de primera i de segona. Pensa a Galícia, Andalusia, País Basc... És un treball d'orfebreria mantenir-ho tot en equilibri».

Així doncs, Corbacho, entrevistat amb motiu de l'OktoberFest de Barcelona, ha assegurat haver trobat el millor mediador per facilitar el diàleg entre la Generalitat i l'Estat: «Mira, si Rajoy i Puigdemont prenguessin unes cerveses junts, segur que acabarien posant-se d'acord. A mi em funciona amb els meus amics i amb els qui no són els meus amics».


Comentaris

envia el comentari