L'actor José Luis Gil, sobre el procés: «Només hi ha hagut tres detinguts»

El popular actor espanyol considera que «a Catalunya hi ha molta manipulació» i que són Torra i Puigdemont qui «agiten la població perquè trenquin la legalitat»

José Luis Gil ha volgut dir-hi la seva sobre el procés
José Luis Gil ha volgut dir-hi la seva sobre el procés | CatalunyaDiari.cat

José Luis Gil també ha volgut dir-hi la seva sobre el procés. El reconegudíssim actor espanyol, conegut bàsicament pels seus papers a ‘La que se avecina’ o per ser l’home que posa la veu a Buzz Lightyear, ha saltat ara a la palestra per unes declaracions d’allò més polèmiques en parlar sobre el conflicte polític que es viu a Catalunya.

«Crec que a Catalunya hi ha molta manipulació. Hi haurà molta gent que ho fa per convenciment, però han d’haver-hi unes normes del joc», comenta el popular actor aragonès mentre al·lega: «Les normes s’estan trencant bastant. Passen coses a Catalunya que no es permetria que passessin a Zamora, Bilbao, Saragossa i, per suposat, a Sevilla».

José Luís Gil i la seva visió de l’1-O

És un altre dels punts que genera controvèrsia. En aquest punt, de fet, l’actor entrevistat pel diari ‘El Mundo’ insinua que hi ha hagut pocs detinguts d’ençà de la jornada de l’1-O. «Després de l'intent d'assalt al Parlament només en van detenir tres. Però si jo n’he vist 200! Si jo vaig en contra de la policia i l’insulto ell em demana la documentació i em deixa molt clar qui mana. I em cau de tot: la multa, el recàrrec i la demanda. No queda impune!».

Paz Padilla en 'La que se avecina'
José Luis Gil interpretant a Enrique a 'La que se avecina' | Telecinco

 

Per això mateix, doncs, el popular actor espanyol apuntala el discurs assenyalat el govern de Quim Torra com a causant principal d’aquesta «manipulació» que, segons ell, es viu a Catalunya. «El problema de Catalunya són els mateixos governants, que agiten la població perquè trenquin la legalitat», relata.

Gil, sobre Puigdemont: «No cal parlar de qui fuig»

És la darrera píndola del popular Enrique Pastor de ‘La que se avecina’ o del mític Juan Cuesta de ‘Aquí no hay quien viva’. En ser preguntat per l’arrel del problema català, Gil conclou: «El que governa xiula i mira cap a un altre costat. Fins i tot, també diu: ‘Més, més’. Per no parlar de qui fuig».


Comentaris

envia el comentari