Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'una perruqueria

José María Aznar canvia totalment de 'look' i deixa tothom sense paraules

El canvi d'imatge de l'expresident ha omplert les xarxes de memes

Imatge d'arxiu d'una perruqueria
José María Aznar canvia de look | Unsplash

José María Aznar ha tornat. L'expresident del govern ha tornat per parlar sobre l'actualitat en una trobada telemàtica organitzada per Nueva Economía Fórum. Les seves paraules no han deixat indiferent a ningú i tampoc el seu nou 'look'. 

Aznar ha recalcat que és un error molt gran transmetre el missatge que Madrid és una ciutat pràcticamente empestada en la qual no s'ha d'estar ni viure, com ho és també la sensació d'obsessió pel control polític de la capital.

Canvi d'imatge

Però, al marge de les seves declaracions, el que més ha cridat l'atenció al públic ha estat el seu canvi d'imatge, que pot ser degut a la llum de l'habitació des de la qual va parlar l'expresident del govern. Encara que són molts els que apunten que el color de cabells de José María Aznar podria ser degut a un canvi total de 'look'.

Acostumats al to bru del seu cabell, va sorprendre la lluminositat i el color ros de la seva cabellera durant la seva intervenció. Aquest inesperat canvi d'imatge de l'exlíder del PP ha generat un gran enrenou a les xarxes socials.

«José María Aznar porta el mateix tint ros surfer que es va posar de moda en els anys noranta», «Aznar s'ha tenyit de ros. Quin esperpent!» o «El que li faltava... He vist a Aznar ros? El 2020 segueix superant-se» són només alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter sobre el sorprenent canvi de 'look' de l'expresident, il·lustrats amb imatges del moment o fins i tot mems d'allò més divertits.

Està clar que el 'look' d'Aznar sorprèn, encara que no tant les seves paraules. I és que ha lamentat l'«intent de criminalitzar algunes persones» a Madrid, i ha censurat que el govern de Pedro Sánchez es refugiï en la «cogovernança» per justificar-se.

L'expresident ha considerat que durant anys la Comunitat de Madrid ha estat «un model de referència i de llibertat política, així com de tolerància i de convivència sense exclusions». De fet, ha recordat que és la comunitat que més aporta al PIB espanyol, al voltant del 20 per cent, i, per tant, la solidaritat i la cohesió de país depenen també del benestar de la regió madrilenya. Per això Aznar ha insistit en l'«error» de transmetre el missatge d'una Madrid «empestada».