rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

José María Aznar sobre Mariano Rajoy: «Amb dues legislatures en té més que suficient»

L'expresident espanyol assegura, en una entrevista, que li «costa reconèixer el PP»

 

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha posat data de caducitat a Mariano Rajoy, afirmant que «amb dues legislatures en té més que suficient». Així ho comentava en una entrevista a la revista 'Plaza', la qual dedica la portada d'aquest mes a Aznar, amb una fotografia de l'expresident i un titular: «Em costa reconèixer al PP». 

 

La revista explica que, des que va deixar la Moncloa, l'expresident espanyol s'ha dedicat a la fundació FAES i que, cada dia que passa, aquesta fundació està més separada del govern de Rajoy i del PP, tot i que Aznar rectifica i diu que la situació és més aviat a la inversa: és el PP qui s'allunya d'ell, segons publica 'Rac1'.

 

 

Objectiu: que els independentistes deixin de ser-ho 

 

Durant l'entrevista, Aznar també ha descartat fundar un nou partit polític, encara que reconeix que li ofereixen cada dia. Sobre els nombrosos casos de corrupció que afecten el Partit Popular, l'expresident espanyol proposa contundència. També va ser preguntat sobre Catalunya i l'independentisme, sobre els quals creu que l'objectiu que s'ha de perseguir és que els independentistes deixin de ser-ho.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris