José Mota torna a imitar Puigdemont en el seu especial de Cap d’Any

L’expresident català ha intentat tornar a Barcelona colant-se amb els integrants de ‘La casa de papel’ que han de recuperar la Moncloa

José Mota ha tornat a imitar Carles Puigdemont en el seu especial de Cap d'Any
José Mota ha tornat a imitar Carles Puigdemont en el seu especial de Cap d'Any | CCMA

José Mota ha tornat a ser el protagonista de la nit de Cap d’Any a TVE amb els seus esquetxos, imitant personalitats molt reconegudes arreu de l’Estat espanyol. Des del rei Felip VI fins a Pedro Sánchez, passant per tots els polítics que han marcat aquest any 2018, com és el cas de Carles Puigdemont a qui l’humorista ha imitat per tercer any consecutiu.

Carles Puigdemont intenta colar-se al país

En l’especial ‘Retratos salvajes’, que ha obtingut el 34,9% de quota de pantalla, José Mota ha fet al·lusió al conflicte català en diversos punts del programa de Cap d’Any. Durant uns minuts, el fil conductor ha estat l’ocupació de la Moncloa per part d’un grup de jubilats que reclamaven millors condicions i, per molts que fes la policia o els intentés convèncer Pablo Iglesias, finalment el cos de seguretat de Pedro Sánchez ha necessitat demanar reforços als integrants de ‘La casa de papel’.

Quan els membres de l’equip arriben a la Moncloa, presenten a Pedro Sánchez el grup de vuit persones, però el cap de la banda assegura que només són set i fa recompte: «Berlín, Tòquio, Oslo, Nairobi,  Denver, Rio, Moscou, Brussel·les». Aquest últim sorprèn tothom perquè no forma part de ‘La casa de papel’ i en treure-li la màscara es descobreix que és, ni més ni menys, Carles Puigdemont que s’ha colat a Espanya per intentar arribar a Barcelona i ell es queixa demanant «una miqueta de consideració amb els refugiats».

Carles Puigdemont a l'especial de Cap d'Any de José Mota
Carles Puigdemont a l'especial de Cap d'Any de José Mota | TVE

Catalunya, un tema recurrent de José Mota

L’especial de José Mota ja és tot un clàssic de les revetlles de Cap d’Any, des del 2007 que va començar fins ara, l’expectació que crea fa que aconsegueixi sempre grans quotes de pantalla. Sobretot en els darrers tres anys que ha tractat amb humor la situació política catalana que s’està vivint al país.

En el 2016 i el 2017 Mota ja va imitar Carles Puigdemont, i a gairebé tots els polítics catalans, en els seus esquetxos. Sobretot l’any passat que l’especial de Cap d’Any va arribar després de les conseqüències pel procés català, amb els empresonaments i l’expresident català, juntament amb altres exconsellers, refugiant-se a Bèlgica.

  • Més notícies relacionades: Puigdemont celebra l'any nou amb un doble homenatge als presos catalans.

Comentaris

envia el comentari