Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Bou al costat de Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández, a la UAB

Bou creu que va ser «un error» que Álvarez de Toledo fos candidata per Barcelona

Bou deixa la porta oberta a no acabar el mandat amb el PP

Josep Bou al costat de Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández, a la UAB.
Josep Bou al costat de Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández, a la UAB | Cedida

Sempre polèmic, el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona,  Josep Bou, no s'ha mossegat la llengua en l'entrevista que, aquest dimarts 21 de gener, li ha fet Gemma Nierga a Ràdio 4. Bou ha assegurat que «va ser un error posar de candidata per Barcelona al Congrés a Cayetana Álvarez de Toledo».

Bou confessa tenir-li «apreci personal» a Álvarez de Toledo, però creu que «per Ciudad Real o Toledo sí, però aquí no, la gent vol catalans».

Demana suport al partit o no descarta acabar el mandat sense les sigles

Però Bou no s'ha quedat aquí. Ha aprofitat l'entrevista a Ràdio 4 per demanar «suport al partit, si no ho fan ja veurem què faig», ha dit, en referència a la possibilitat de seguir com a regidor no adscrit. «Jo soc regidor, tinc 37.000 vots i això és meu», ha recordat Bou, que és independent. L'edil de l'Ajuntament de Barcelona ha demanat  al PP que «no sigui populista, sinó popular, que convenci i que vengui el producte».

Bou també s'ha referit al conflicte polític de Catalunya i ha assenyalat que, per aquesta qüestió, no es parla amb el seu centenar de cosins. També explica que la seva cadena de fleques ha patit «un boicot espectacular, fins i tot hi han entrat per pintar llaços grocs». Noves declaracions irreverents, doncs, de Josep Bou.

També et pot interessar...