Josep Bou s'enfila a una bastida per apagar un incendi al costat de la seu del PP

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona va adonar-se d'un petit incendi a sobre del restaurant II Commendatore quan va sortir de la seu del PP, al carrer Comte Urgell

Josep Bou es va enfilar a una bastida per apagar l'incendi
Josep Bou es va enfilar a una bastida per apagar l'incendi | Twitter

Josep Bou va ser bomber per un dia. El candidat del PPC a l'Alcaldia de Barcelona va ajudar aquest dimecres a apagar un incendi en un restaurant proper a la seu del partit a Barcelona. En un vídeo publicat per 'La Vanguardia' es pot veure com Bou es puja a una bastida que hi ha davant del local i intenta extingir el foc utilitzant una mànega i també un extintor. Després de constatar que l'incendi està apagat, baixa de la bastida amb el vestit totalment mullat.

Ho va veure en sortir de la seu

Josep Bou va adonar-se que el restaurant Il Commendatore estava començant a cremar en sortir de la seva seu, al carrer Comte Urgell de Barcelona, ja que l'edifici es troba al costat. En aquest moment, va decidir ajudar a apagar l'incendi amb una mànega des del carrer. En veure que no era suficient, l'alcaldable del PP va decidir enfilar-se a una bastida per intentar apagar-lo ell mateix amb un extintor de les oficines dels populars.

Segons els responsables del local, el foc es va iniciar a causa d'una guspira procedent del restaurant, que hauria encès els recobriments de plàstic de la bastida. Finalment, el candidat del PP va acabar xop, però va aconseguir apagar les flames i evitar  que l'incendi anés a més. Quan van arribar els bombers, el petit incendi ja estava extingit. Un cop a terra, les persones presents van aplaudir la seva actuació.


Comentaris

envia el comentari