Josep Bou, multat per agafar pel coll un home que el va increpar

Un jutjat dona credibilitat a la versió del denunciant; els fets es van produir el 15 de setembre passat
Josep Bou, líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona.
Josep Bou, líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha estat condemnat a una multa de 180 euros. | ACN

 

El jutjat d'instrucció número 29 de Barcelona ha condemnat el regidor del PPC a l'Ajuntament de la capital catalana Josep Bou a pagar una multa de 180 euros per un delicte lleu de maltractament físic a una persona que el va increpar el 15 de setembre passat. Bou participava en una processó que entrava a la catedral amb motiu de les festes de La Mercè.

 

Josep Bou, multat amb 180 euros pels fets

Un home, col·laborador habitual del centre de culte, va veure que la banda de música tocava un himne que li va semblar marcial i va protestar dient que «només els falta la cabra» i que «amb aquest ritme no poden entrar a la catedral». Bou es va girar molest, i com que l'home interrompia el pas, li va ordenar que marxés. Com que no li va fer cas, el va agafar pel coll i va intentar apartar-lo, fins que va arribar la Guàrdia Urbana.

 

L'home va ser atès al CAP Peracamps, on se li va diagnosticar una «contusió al coll per compressió». La fiscalia demanava l'absolució de Bou. El magistrat conclou que Bou va admetre l'enfrontament verbal, «sense transmetre convicció judicial suficient sobre l'agressió». «S'aprecia certa inseguretat en referir que no va haver agressió ni contacte físic», afegeix. Finalment, doncs, Bou haurà de pagar 180 euros de multa per aquests fets.

 

Bou, un regidor polèmic

Josep Bou és regidor a l'Ajuntament de Barcelona des del juny passat després de liderar la candidatura del PP. Ell mateix ha protagonitzat diverses polèmiques: la darrera, una crítica a la seva companya de partit Cayetana Álvarez de Toledo i a la seva elecció com a candidata al Congrés per Barcelona perquè «no és catalana».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari