Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Josep Rull mostra la seva «felicitat» des d'Estremera per poder «tornar a acaronar els meus fills»

L’exconseller de Territori i sostenibilitat és a la presó des del passat 23 de març

 

El 23 de març significarà sempre un abans i un després a la vida de Josep Rull. L’exconseller de Territori i sostenibilitat és a presó des de finals del mes passat, quan el jutge instructor de la causa contra el procés, Pablo Llarena, va decretar l’ingrés a presó preventiva per a ell, Turull, Romeva, Bassa i Forcadell.

 

La tristesa d’estar a Estremera, però, va patir ahir un recés gràcies  la visita dels seus dos fills a la presó. A través d’un colpidor missatge a Twitter, el membre de Junts per Catalunya va expressar la seva felicitat per poder «acaronar» els seus menuts «21 dies després».

«Felicitat plena amb un comiat duríssim», explica Rull

Aquesta és la descripció que l’exconseller català va fer de la trobada amb els seus petits. «Després de 21 dies, avui he pogut tornar a acaronar els meus dos fills. Felicitat plena amb un comiat duríssim», va explicar ahir el mateix Rull.

 

D’altra banda, el mateix Rull va fer palesa la seva nostàlgia pel fet d’estar tancat a Estremera i, de retruc, lluny de la seva terra i la seva família explicant: «Mengeu-vos a petons els vostres menuts, no us deixeu perdre cap moment màgic de les seves vides».

 

Imatge d'arxiu del número sis de Junts per Catalunya, Josep Rull | CatalunyaDiari.cat

 

 

Resignació el dia de l’empresonament de Rull

Això va ser el que va voler expressar l’exconseller de Territori i sostenibilitat amb la piulada que va fer just després de conèixer la resolució de Pablo Llarena d’empresonar-los a Estremera.

«Facin el que facin amb nosaltres, la causa de Catalunya -la causa de la llibertat, de la democràcia i de la dignitat- perviu amb força, perquè som milions els que hi creiem. Que el preu del nostre compromís serveixi per multiplicar el compromís de tots», va dir aleshores.

Comentaris