Josep Rull es perd l'aniversari del seu fill Bernat mentre recorda els privilegis dels ultres de Blanquerna

En Bernat, el fill de l’exconseller de territori i sostenibilitat, fa avui 9 anys

Josep Rull, al Parlament
Josep Rull, al Parlament | CatalunyaDiari.cat

Josep Rull no podrà celebrar avui l’aniversari del seu fill Bernat. L’exconseller de territori i sostenibilitat és a presó des de finals del mes passat, quan Pablo Llarena va decretar l’ingrés a presó preventiva per a ell, Turull, Romeva, Bassa i Forcadell, i per aquest motiu es perdrà els nou anys del seu menut.

«Avui el meu fill Bernat fa 9 anys. Jo no podré ser amb ell», ha explicat el mateix exconseller mentre explicava els motius de la seva no-compareixença a l’aniversari del seu fill: «Un jutge ha decidit tancar-nos per haver posat les urnes».

Rull condemna que el TC «va emparar feixistes condemnats per l’agressió a Blanquerna»

Es refereix als fets ocorreguts a la Diada de l’any 2013 a la Delegació de la Generalitat a Madrid. Un grup d’ultres van irrompre per la força al recinte sota el lema «No ens enganyen, Catalunya és Espanya» i van trencar part del material de l’acte.

Tot i això, el passat 14 de novembre sis dels 14 condemnats havien d'entrar a presó però, per contra, van poder evitar-ho a l'espera que el Tribunal Constitucional admetés a tràmit un recurs contra l'increment de penes per part del Tribunal Suprem.

Josep Rull, en una imatge d'arxiu
Josep Rull, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Per això, el mateix Josep Rull explica: «Mentrestant, el TC va emparar els feixistes condemnats per l’agressió a Blanquerna perquè poguessin estar amb els seus fills petits».

Un clam similar, fa només un mes

La tristesa d’estar a Estremera va patir un recés el 20 d’abril de 2018.  A través d’un colpidor missatge a Twitter, Rull va explicar que aleshores va poder «acaronar» els seus menuts «21 dies després».

Aquesta és la descripció que l’exconseller català va fer de la trobada amb els seus petits. «Després de 21 dies, avui he pogut tornar a acaronar els meus dos fills. Felicitat plena amb un comiat duríssim», va explicar ahir el mateix Rull.

D’altra banda, el mateix Rull va fer palesa la seva nostàlgia pel fet d’estar tancat a Estremera i, de retruc, lluny de la seva terra i la seva família explicant: «Mengeu-vos a petons els vostres menuts, no us deixeu perdre cap moment màgic de les seves vides».


Comentaris

envia el comentari