Josep Rull surt de Lledoners per primera vegada per anar a treballar

La seva dona l'ha vingut a buscar

Josep Rull sortint presó 9 març 2020
Josep Rull surt per primera vegada de Lledoners | Twitter (@joseprull)

L'exconseller Josep Rull ha sortit aquest dilluns al matí de la presó de Lledoners per primer cop per anar a treballar en aplicació de l'article 100.2. Ho ha fet a un quart de nou del matí. La seva dona l'ha vingut a buscar.

Tots dos han sortit junts de la presó i s'han dirigit a l'aparcament, on tenien el cotxe aparcat, i han marxat amb ell al volant. Just després d'ell han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que també poden sortir del centre per treballar i per fer voluntariat. Rull treballarà per l'assessoria legal general de MútuaTerrassa. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar-li l'article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

Internalització del servei amb la incorporació de Rull

MútuaTerrassa ha explicat que fins ara no tenia cap figura interna amb coneixement del marc legal per vetllar i fer seguiment del compromís de l'agenda 2030, i això s'havia resolt a través de l'externalització de consultoria i altres serveis vinculats. Amb la incorporació de Rull, s'internalitza el servei i al mateix temps, continua l'entitat, «es reforça el departament legal i s'especialitza l'equip en sintonia amb els projectes del grup».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari