Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Rull al Parlament de Catalunya el 28 de gener de 2020

Josep Rull s'incorporarà a l'assessoria jurídica de MútuaTerrassa

L'exconseller s'ocupará dels temes vinculats amb l'agenda 2030

Josep Rull al Parlament de Catalunya el 28 de gener de 2020
Ryll treballarà per l'assessoria jurídica de MútuaTerrassa | Gtres

L'exconseller  Josep Rull treballarà per l'assessoria legal general de MútuaTerrassa, segons ha informat l'entitat en un comunicat. Es dedicarà als àmbits relacionats amb l'economia circular, l'eficiència energètica i la sostenibilitat, d'acord amb l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Es tracta d'una figura que MútuaTerrassa fins ara tenia externalitzada. L'exconseller de Territori i Sostenibilitat combinarà l'activitat professional amb un servei de voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar l'article 100.2 a Rull, que podrà sortir 12 hores al dia de dilluns i divendres.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Internalització del servei amb la incorporació de Rull

MútuaTerrassa ha explicat que fins ara no tenia cap figura interna amb coneixement del marc legal per vetllar i fer seguiment del compromís de l'agenda 2030, i això s'havia resolt a través de l'externalització de consultoria i altres serveis vinculats. Amb la incorporació de Rull, s'internalitza el servei i al mateix temps, continua l'entitat, «es reforça el departament legal i s'especialitza l'equip en sintonia amb els projectes del grup».

També et pot interessar...