ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Un jove català a Rivera: «Creu que està fomentant l'odi cap a Catalunya?»

Pau Parals, un jove de Berga de 22 anys, ha interpel·lat Albert Rivera en una entrevista a 'El Programa de Ana Rosa'

Albert Rivera escoltant la pregunta del jove català a Telecinco
Albert Rivera escoltant la pregunta del jove català a Telecinco | Telecinco

El conflicte català continua a l’ordre del dia de ‘El Programa de Ana Rosa’. El procés és, dia sí, dia també, un dels punts claus del programa de Telecinco i ahir no en va ser una excepció. A diferència d’altres dies, però, l’espai comptava ahir amb la presència d’Albert Rivera i una sèrie de persones del públic que miraven atentament l’entrevista d’Ana Rosa al líder de Ciutadans.

La controvèrsia, de fet, va començar quan es va obrir el torn de preguntes. Va ser aleshores quan un jove català —en Pau, de Berga i de 22 anys— va entrar en escena per fer referència al «fals conflicte que diu vostè que tenim amb la convivència». Amb Rivera mirant-s’ho atentament, el jove gironí li pregunta al polític barceloní: «Creu que parlant sobre l'odi que hi ha a Catalunya, està fomentant vostè l’odi cap a Catalunya?».

 

Rivera, directe: «Jo estimo a Catalunya tant o més que tu»

«Jo estimo la meva terra com ningú, me l’estimo tant o més que tu, si m’ho permets», comença relatant un Rivera que, això sí, va fer la primera excepció: «El que passa és que vull una terra unida a Espanya i a Europa». Per certificar el seu comentari, d’altra banda, Rivera al·lega: «Els meus avis van venir a treballar a Catalunya als anys 40 i van ser ben acollits per treballar. Catalunya s’ha fet gran per això, per la gent que residia a Catalunya i per la gent que venia de tota Espanya».

Rivera i Ana Rosa escoltant la pregunta del jove de Berga
Rivera i Ana Rosa escoltant la pregunta del jove de Berga | Telecinco

 

«Per tant, trencar tots aquests llaços o referir-se als espanyols com ‘bèsties tarades’, com fa el senyor Torra, és un insult als meus avis i als avis de la meitat de catalans», comenta el líder de Ciutadans. Per això mateix, Rivera acaba assegurant que el problema és «d’uns polítics catalans que ha dividit la societat».

«Conflictes entre famílies a Catalunya»

«Els que som catalans sabem que hi ha veïns que no es parlen, gent que es nega a saludar-ne d’altra i conflictes entre famílies a causa del procés», apuntala el mateix Rivera. «Ho hem vist, fins i tot, als carrers... jo vull normalitat. Retirem els símbols independentistes de la via pública i respectem les lleis».

Finalment i per tancar la seva intervenció, Rivera acaba comentant que «vull que tornem a ser amics», ja que ell també té «amics i veïns que són independentistes».  


Comentaris

envia el comentari