Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Papeletes d''Embrujadas' per les municipals de Barcelona

Un jove vota a ‘Embrujadas’ per les eleccions municipals de Barcelona

En Carlos, professor d'anglès a la ciutat comtal, ha estat fortament criticat a les xarxes socials per aquesta acció

En Carlos, que va votar 'Embrujadas' a les eleccions municipals de Barcelona
En Carlos, un professor d'anglès que viu a Barcelona, va decidir fer la seva pròpia llista per les municipals de Barcelona | Cedida

 

Des que han aparegut les xarxes socials els vots nuls a les eleccions s’han tornat més visibles, ja que els més originals s’acaben fent virals, com per exemple: Una rodanxa de xoriço, la llista dels Venjadors o la candidatura de la Patrulla Canina. Ara,  s’ha obert una nova polèmica perquè un jove càntabre, que viu des de fa dos anys a Barcelona ha compartit a les xarxes socials el seu particular vot a les eleccions municipals.

En Carlos és professor d’anglès i per primer cop va votar aquest passat diumenge a la capital catalana. El jove va emetre un vot nul però li va voler donar un caire diferent i va crear la seva pròpia papereta amb un vot per ‘Las Embrujadas para salvar el mundo (EPSEL)’, vot que va introduir tant a les municipals com a les europees.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Ell mateix va decidir penjar el seu vot nul a les xarxes socials, on es pot veure una llista liderada per Melinda Warren, seguida d’altres personatges de la mítica sèrie com les germanes Halliwell i inclús alguns dimonis que apareixen a la sèrie. A més, coma suplents apareixien els protagonistes del ‘reboot’ que es va fer l’any 2018.

Papeletes d''Embrujadas' per les municipals de Barcelona
En Carlos assegura que va rebre moltes crítiques per haver realitzat aquestes paperetes | 'Crónica Global'

 

A Twitter, «linxar és esport nacional»

Les crítiques i els insults per les xarxes socials no s’han fet esperar i el jove ha hagut de fer privada la seva conta de Twitter, però no ha esborrat el post ni es penedeix de la seva decisió. Segons declaracions d’en Carlos a ‘Crónica Global’, en un principi es va preocupar per rebre comentaris contra el seu físic i el seu intel·lecte, però després es va adonar, segons ha declarat, que tots eren desconeguts i que a Twitter «linxar és esport nacional».

En les declaracions que ha fet en aquell mateix mitjà, la idea se li va ocorre en «mitja hora», que va ser algo «improvisat» i ha assegurat que sense cap dubte ho tornaria a fer, però reconeix que li ha molestat que s’ho hagin pres «tant a pit». Cal recordar que aquest vot només és un dels 2.012 sufragis nuls que es van registrar a Barcelona, però sense dubte va ser un dels més sonats.

També et pot interessar...