Un jove vota a ‘Embrujadas’ per les eleccions municipals de Barcelona

En Carlos, professor d'anglès a la ciutat comtal, ha estat fortament criticat a les xarxes socials per aquesta acció
En Carlos, un professor d'anglès que viu a Barcelona, va decidir fer la seva pròpia llista per les municipals de Barcelona | Cedida

 

Des que han aparegut les xarxes socials els vots nuls a les eleccions s’han tornat més visibles, ja que els més originals s’acaben fent virals, com per exemple: Una rodanxa de xoriço, la llista dels Venjadors o la candidatura de la Patrulla Canina. Ara, s’ha obert una nova polèmica perquè un jove càntabre, que viu des de fa dos anys a Barcelona ha compartit a les xarxes socials el seu particular vot a les eleccions municipals.

 

En Carlos és professor d’anglès i per primer cop va votar aquest passat diumenge a la capital catalana. El jove va emetre un vot nul però li va voler donar un caire diferent i va crear la seva pròpia papereta amb un vot per ‘Las Embrujadas para salvar el mundo (EPSEL)’, vot que va introduir tant a les municipals com a les europees.

 

 

Ell mateix va decidir penjar el seu vot nul a les xarxes socials, on es pot veure una llista liderada per Melinda Warren, seguida d’altres personatges de la mítica sèrie com les germanes Halliwell i inclús alguns dimonis que apareixen a la sèrie. A més, coma suplents apareixien els protagonistes del ‘reboot’ que es va fer l’any 2018.

 

En Carlos assegura que va rebre moltes crítiques per haver realitzat aquestes paperetes | 'Crónica Global'

 

A Twitter, «linxar és esport nacional»

Les crítiques i els insults per les xarxes socials no s’han fet esperar i el jove ha hagut de fer privada la seva conta de Twitter, però no ha esborrat el post ni es penedeix de la seva decisió. Segons declaracions d’en Carlos a ‘Crónica Global’, en un principi es va preocupar per rebre comentaris contra el seu físic i el seu intel·lecte, però després es va adonar, segons ha declarat, que tots eren desconeguts i que a Twitter «linxar és esport nacional».

 

En les declaracions que ha fet en aquell mateix mitjà, la idea se li va ocorre en «mitja hora», que va ser algo «improvisat» i ha assegurat que sense cap dubte ho tornaria a fer, però reconeix que li ha molestat que s’ho hagin pres «tant a pit». Cal recordar que aquest vot només és un dels 2.012 sufragis nuls que es van registrar a Barcelona, però sense dubte va ser un dels més sonats.

 

També et pot interessar...