IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Juan Ignacio Zoido celebra les «moltíssimes ofertes» que han rebut per allotjar els policies

El ministre de l'Interior assegura que «ja no és necessària la disponibilitat del vaixell conegut com 'El Piolín', que ja ha passat a la història»

Juan Ignacio Zoido.
Imatge del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | Cedida.

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha destacat aquest dijous, en un acte públic a Madrid,  les «moltíssimes ofertes» que han arribat al departament des de diversos hotels per allotjar els policies i guàrdies civils desplegats a Catalunya. «Un dels millors exemples que, amb l'aplicació de l'article 155, la normalitat ha tornat a Catalunya és que tinguem moltíssimes ofertes de cadenes hoteleres i d'hotels en particular que s'estan oferint per a l'allotjament tant de membres de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil», ha declarat Zoido quan li han preguntat sobre l'acabament del contracte del ferri conegut com «el Piolín» al port de Barcelona. 

El ministre ha insistit que «de moment no hi haurà cap replegament», segons informa la 'CCMA'. «L'única cosa que estem fent és procedir als torns de descans», ha explicat Zoido, en al·lusió a les instruccions recents de les direccions generals de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per aixecar parcialment la suspensió dels descansos de la plantilla fixa a Catalunya. Uns descansos als quals «tenen dret», ha insistit Zoido.

El Piolín ja ha passat a la història

«Entre els descansos dels diferents efectius que hi estan desplaçats i la redistribució dels efectius, ja no és necessària la disponibilitat del vaixell conegut com 'el Piolín', que ja ha passat a la història», ha afegit el ministre. 

Juan Ignacio Zoido ha defensat que els agents de les forces de seguretat de l'Estat «han d'estar en condicions de dignitat», fent al·lusió a les denúncies que els sindicats i les associacions tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil havien fet les últimes setmanes en què asseguraven que els agents desplaçats a Catalunya treballaven en unes «condicions indignes». Unes denúncies que, fins i tot, es van plantejar presentar-les davant els tribunals, els organismes de salut laboral i al Parlament Europeu. 


Comentaris

envia el comentari