L'actor Juanjo Puigcorbé seguirà a l'Ajuntament de Barcelona com a regidor no adscrit

En un primer moment, va anunciar la seva dimissió

Juanjo Puigcorbé en una imatge d'arxiu
Juanjo Puigcorbé en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'actor Juanjo Puigcorbé seguirà a l'Ajuntament de Barcelona com a regidor no adscrit, tot i que en un primer moment va anunciar la seva dimissió. L'actor també ha decidit mantenir el seu lloc a la Diputació de Barcelona, malgrat un informe en el qual va ser acusat de maltractar els seus subordinats. 

Ho ha anunciat el mateix Puigcorbé, que ara es fa dir Joan Josep, durant una entrevista a 'Els Matins de TV3'. L'actor ha participat aquest mateix dijous en un ple de la Diputació, en el qual ha criticat la filtració del seu polèmic informe, encara sense acabar. 

«D'aquí a uns dies tothom veurà què ha passat», ha insistit, lamentant que s'hagin filtrat acusacions anònimes contra ell. De fet, avui mateix a les 12.00 del migdia Juanjo Puigcorbé tenia pensat oficialitzar la seva dimissió, però ahir dimecres aquest punt va ser retirar de forma inesperada de l'ordre del dia. 

Va anunciar la seva dimissió per «motius personals»

Recordem que va ser el passat 8 de juny que el conegut actor català va presentar la seva dimissió a través d'una carta dirigida al grup municipal d'Esquerra Republicana (ERC),al·legant «motius personals». Puigcorbé va assegurar llavors que marxava amb la «satisfacció i honor de poder servir» la seva ciutat i el seu país «treballant intensament per la cultura durant els darrers tres anys». 

Imatge d'un acte de campanya d'ERC on va participar Puigcorbé
Imatge d'un acte de campanya d'ERC on va participar Puigcorbé | Cedida

En la mateixa missiva, l'actor també va voler agrair el «suport i col·laboració de totes les persones que des del sector i les institucions» havien col·laborat amb ell durant uns anys «d'intensa dedicació». Finalment, es va mostrar confiat que «la feina feta haurà contribuït, ni que sigui modestament, a millorar i dinamitzar el món de la cultura i la nostra societat en general». 


Comentaris

envia el comentari