rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Juanjo Puigcorbé dimiteix com a regidor a l’Ajuntament de Barcelona

L’actor ha renunciat al càrrec «per motius personals»
Juanjo Puigcorbé dimiteix com a regidor a l'Ajuntament de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Juanjo Puigcorbé ha presentat la seva dimissió com a regidor a l'Ajuntament de Barcelona i com a diputat delegat de Cultura a la Diputació de Barcelona. En una carta enviada al grup municipal d'ERC ha afirmat que ho fa «per motius personals» i amb la «satisfacció i honor de poder servir la meva ciutat i el meu país treballant intensament per la cultura durant els darrers tres anys».

 

L'actor ha volgut «agrair el suport i col·laboració de totes les persones que des del sector i les institucions han col·laborat amb mi durant aquests anys d'intensa dedicació». Per acabar, confia en el fet que «la feina feta haurà contribuït, ni que sigui modestament, a millorar i dinamitzar el món de la cultura i la nostra societat en general». Des d'ERC han explicat que comunicaran ben aviat la persona que substitueixi Puigcorbé al consistori barceloní i a la Diputació.

Dels escenaris a la política

Juanjo Puicorbé va sorprendre a tothom quan a les eleccions municipals de 2015 va anar com a segon a la llista d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, per darrere d'Alfred Bosch. El partit republicà va aconseguir cinc regidors i l'actor va entrar a formar part del consistori.

 

Un mes després també entraria a la Diputació Provincial de Barcelona per ser membre de la Junta de Govern, diputat delegat de Cultura i vocal de la Comissió Informativa i de Seguiment de Cultura, Educació i Esports.

 

Polèmica per catalanitzar el seu nom

Amb una llarga trajectòria en el cinema i la televisió a Espanya, el seu pas a la política en un partit independentista no va estar absent de polèmica. Més encara quan fa uns mesos va decidir catalanitzar el seu nom i passar de Juanjo a Joan Josep al seu compte de Twitter o al web de la Diputació.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris