rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julia Otero carrega contra Rajoy per una «resposta» masclista

La periodista catalana s'ha referit a una entrevista que Rajoy ha ofert aquest matí
Julia Otero, en una imatge d'arxiu | EFE

 

Julia Otero ha tornat a la càrrega. La periodista catalana s’ha servit d’unes paraules de Mariano Rajoy en les que ha afirmat que les seves competències no poden fer res per «igualar els sous entre homes i dones», per criticar durament al president del govern espanyol.

 

Posem-nos en context. Mariano Rajoy ha acudit avui al matí als estudis de ‘Onda Cero’ a Madrid perquè l’entrevistés el periodista Carlos Alsina. En moment concret de la conversa, però, Alsina ha fet un recés per preguntar al president del govern estatal sobre l’evident diferència de sous entre homes i dones a l’estat espanyol.

 

La resposta de Rajoy ha estat, si més no, força controvertida: «No ens posem amb això». Comentari que, com no podia ser d’altra manera, ha propinat el comentari de Julia Otero.

 

La dura crítica de Julia Otero

La periodista no ha perdut l’ocasió per carregar contra el líder del Partit Popular —que avui ja ha vist com sortia a la llum que el seu partit s’hauria atribuït presumptament de finançament il·legal— després del comentari.

 

«Sancionaria a una empresa que pagués menys a un negre que a un blanc per un lloc de treball idèntic?», ha piulat Otero mentre afegia: «S’imaginen un president responent ‘no ens posem amb això’. Doncs amb les dones ha estat capaç de donar aquesta resposta».

 

Rajoy, al congrés dels diputats espanyol | Cedida

 

La piulada d’Otero ha anat acompanyada d’un comentari de la periodista de ‘La Sexta’, Ana Pastor, en la qual es feia ressò de les paraules del president del govern espanyol.

 

L’enorme ressò a Twitter

En poc més de tres hores, el comentari de la periodista nascuda a Lugo ha generat tot tipus de reaccions a la xarxa i Otero ha vist com el seu tweet aconseguia més de 3.000 ‘retweets’ i més de 2.500 comentaris.

 

La nota de Pastor, citada posteriorment per Otero, també obtenia un gran ressò amb gairebé 6.000 ‘retweets’ i més de 4.300 comentaris.

 

Entre els d’Otero, de fet, en destaquen uns quants de molt cridaners.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris