Julia Otero contra el PP: «No a tot, fins que la realitat els enxampa»

La periodista catalana ha criticat que els populars estiguin en contra del projecte de Madrid Central

Júlia Otero ha criticat el PP per oposar-se al projecte de Madrid Central
Julia Otero ha criticat el PP per oposar-se al projecte de Madrid Central | La Sexta

La catalana Julia Otero torna a carregar contra els polítics. Aquest cop la periodista d’‘Onda Cero’ ha volgut donar la seva opinió respecte de les crítiques per part del Partit Popular envers el projecte de Madrid Central, una zona de baixes emissions on només poden circular certs vehicles per tal de millorar la qualitat de l’aire de la ciutat. Aquesta nova ordenança va ser aprovada per Ahora Madrid i el PSOE, amb el PP en contra.

Amb la restricció del tràfic a la zona central de Madrid, el govern de Manuela Carmena pretén reduir en un 40% les emissions contaminants dels vehicles, quelcom que sembla bo pel medi ambient, però que el Partit Popular ha intentat oposar-se amb tota mena d’arguments. El PP realment sempre s’ha resistit a acceptar els constants canvis que finalment van ser essencials per la societat.

El PP sempre diu «no» a tot

En aquest sentit Julia Otero, qui ha dit que als polítics no els preocupa Espanya, ha volgut recriminar al Partit Popular que d’entrada sempre diguin que «no» a tot. Sigui el que sigui. I així n’ha deixat constància en un missatge compartit a través del seu compte oficial de Twitter, on enumera totes les accions que el PP no va acceptar en un primer moment.

«No al divorci. No a l’avortament. No al matrimoni gai. No a la llei antitabac. No a la paritat. No al carnet per punts. No a l’educació sexual. No a restringir el tràfic a les grans ciutats. D’entrada, No a tot». Un tuit que s’ha fet ràpidament viral a les xarxes socials i que la periodista catalana finalitza amb unes paraules contundents: «Fins que la realitat els enxampa. 10, 20 o 40 anys després».

Les opinions dels seus seguidors no s’han fet esperar i molta gent s’ha posicionat a favor de les paraules de Julia Otero i, fins i tot, n’han fet les seves pròpies continuacions: «Menys ‘no’ a robar diners públics, no a tot». Però també hi ha moltes persones en contra: «No al compromís. No a la vida. No al mèrit. No a la virtut i la modèstia. No a la responsabilitat individual. No a la raó. Sí a deixar-se emportar pels sentits. El progressisme consisteix a canviar el que funciona pel que sona bé. Estareu orgullosos».


Comentaris

envia el comentari