Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriol Junqueras al Parlament sortint de la comissió del 155 28/01/2020

Junqueras farà classes al Campus Manresa de la Universitat de Vic

Junqueras farà ús de la seva condició de doctor en Història del Pensament Econòmic

Oriol Junqueras al Parlament sortint de la comissió del 155 28/01/2020
Junqueras ha rebut el suport de molts presos de Lledoners | Catalunya Diari

El president d'ERC, Oriol Junqueras, impartirà classes al Campus Manresa, que pertany a la Universitat de Vic. Així ho ha confirmat aquest divendres, 28 de febrer, a primera hora del matí, la mateixa universitat en un comunicat. Segons expliquen, Junqueras va enviar una carta al rector de la universitat oferint-se per impartir docència al campus de la capital del Bages, aprofitant que és Doctor en Història del Pensament Econòmic.

Junqueras serà professor al Campus Manresa

El rector va respondre afirmativament a la petició. «Atesa la seva experiència acadèmica i la seva vàlua com a professor, l’ha acceptat i l’ha traslladat als responsables acadèmics de la  capital del Bages, perquè donin cabuda a aquesta proposta dins de la seva estructura de formació contínua», versa el comunicat.

Així doncs, segons el text fet públic per la institució vigatana, «el Dr. Junqueras iniciarà la seva col·laboració  amb el campus Manresa de la UVic-UCC al llarg de les properes setmanes, tot desenvolupant un encàrrec acadèmic vinculat a la formació contínua de curta durada». 

A tocar de Lledoners

La nova feina d'Oriol Junqueras a Manresa ha estat la que li ha permès optar a l'aplicació de  l'article 100.2  del règim penitenciari. Aquest dijous es va saber que la Junta de Tractament de la presó de Lledoners n'havia aprovat la implementació per al president d'ERC i també per a Raül Romeva.

Junqueras ja havia impartit, durant molts anys, classes d'Història a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ara, durant les sis hores de permís de què podrà gaudir durant tres dies a la setmana, impartirà classes al Campus Manresa, que queda molt a prop de la presó de Lledoners: menys de 10 minuts en cotxe.

També et pot interessar...