Oriol Junqueras, escollit de nou com a president d’ERC

La seva candidatura ha obtingut el 88,34% dels vots

El president d'ERC explica que va anar a la sessió constitutiva del Congrés amb ganes d'ensenyar un somriure a les persones que li «volen mal»
Oriol Junqueras, reescollit com a president d'ERC | CatalunyaDiari.cat

Oriol Junqueras ha estat escollit novament com a president d’ERC amb el 88,34% dels vots després de la Jornada Electoral del 28è Congrés d'Esquerra Republicana celebrat aquest diumenge 15 de setembre.

Jornada Electoral del 28è Congrés d'Esquerra

Així ho ha anunciat Marta Vilalta en roda de premsa després de la Jornada Electoral d’ERC: «Estem molt satisfets de la participació de la militància d’Esquerra Republicana en aquesta jornada de votació. Hi ha hagut un 57’14% de participació. Han votat 5.192 persones. Són unes dades molt per sobre que els congressos anteriors».

A més a més, Vilalta ha afirmat que la candidatura Compromís Republicà per Oriol Junqueras ha rebut un «amplíssim» suport. En concret, el reescollit president d’ERC ha obtingut un 88,34% dels vots favorables. Així, també ha expressat els resultats positius de la implantació dels vots electrònics en aquesta jornada electoral: «Un sistema que s’ha desenvolupat sense incidències, que ens ha permès incrementar la participació de forma important, combinar democràcia interna i modernitat».

Finalment, Oriol Junqueras ha rebut la bona notícia de la seva reelecció com a president d’ERC i Vilalta ha explicat que està «molt satisfet», tant del suport rebut com de la participació que hi ha hagut en aquesta jornada d’eleccions. En aquest sentit: «Agraeix a la militància la implicació i està molt orgullós que ERC segueixi avançant per ser l’eina més útil per a la ciutadania del país».

També et pot interessar...


Comentaris
Anna
No m'acaba d'agradar s'ha tornat molt possessiu .
Selegna?s
Es creu "l'escollit". No m'agrada gens, em sona hipòcrita.

envia el comentari