Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriol Junqueras durant una entrevista el 10 de setembre de 2017.

Junqueras felicita Puigdemont i Comín des de la presó: «En breu ens podrem abraçar plegats»

L'exvicepresident de la Generalitat confia que guanyarà aquesta «batalla»

Oriol Junqueras ha fet arribar a través de Twitter la seva felicitació a Carles Puigdemont i Toni Comín el primer dia que han pogut desenvolupar-se com a eurodiputats assistint al ple del Parlament Europeu. «Celebro que el president Puigdemont i Toni Comín puguin ser presents a Estrasburg», ha afirmat el president d'ERC des de la presó de Lledoners.

«En breu ens podrem abraçar plegats», ha afirmat el líder republicà, que té previst recórrer davant del Tribunal General de la Unió Europea la decisió del Tribunal Suprem de no permetre-li accedir a la seva acta d'eurodiputat malgrat que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha sentenciat que ho era i tenia immunitat des que va ser escollit.

Junqueras, sense temor, vaticina una victòria

L'exvicepresident de la Generalitat ha manifestat aquest matí que «qui hauria d'acabar condemnat és el mateix Manuel Marchena». En referència a la inhabilitació, assumida pel Parlament Europeu, Junqueras ha advertit que «no hi ha res definitiu» i que «caldrà continuar la batalla legal a Europa». Per donar seguretat i tranquilitzar els seus, ha garantit que aquesta «batalla» la guanyarà.

També et pot interessar...