Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del perfil d'Oriol Junqueras al web de l'Eurocambra

Junqueras, Puigdemont i Comín ja tenen perfil propi a la web de l'Eurocambra

El perfil de Junqueras inclou una fotografia del líder d'ERC quan era eurodiputat en la legislatura 2009-2014

Imatge del perfil d'Oriol Junqueras al web de l'Eurocambra
L'Eurocambra ja inclou la imatge d'Oriol Junqueras al seu web | Captura d'imatge

Els eurodiputats independentistes  Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín ja tenen perfil propi a la web de l'Eurocambra. 

Un dia després que el Parlament Europeu hagi comunicat internament que el 13 de gener prendrà nota oficialment de la seva condició d'eurodiputats, tots tres ja apareixen a la pàgina web de la institució, fet que demostra que la decisió europea segueix endavant malgrat l'oposició de la justícia espanyola.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Quines imatges han escollit?

El perfil de Junqueras inclou una fotografia del líder d'ERC quan era eurodiputat en la legislatura 2009-2014. Per contra, Puigdemont i Comín, que s'estrenen a l'Eurocambra, encara no compten amb imatge. Malgrat la decisió de la Junta Electoral Central de vetar que Junqueras es pugui acreditar com a eurodiputat, la cambra europea de moment reconeix el líder d'ERC com a membre.

Des de la presidència del Parlament Europeu remarquen que no han rebut cap notificació de la decisió de la JEC sobre Junqueras del passat 3 de gener, de manera que, a l'espera del que dicti el Tribunal Suprem, el que fan és aplicar la sentència del TJUE.

Carles Puigdemont i Toni Comín ja tenen les seves acreditacions 

Cal recordar que  Carles Puigdemont i Toni Comín ja tenen les seves acreditacions que els reconeix com eurodiputats. El Parlament Europeu les hi va lliurar aquest dilluns, en mig d’una setmana on la tensió política no ha deixat de créixer i les decisions judicials sobre els polítics catalans estan a l’ordre del dia.

Tan sols unes hores abans que Comín i Puigdemont poguessin recollir les desitjades acreditacions, el mateix Parlament Europeu reconeixia Junqueras com eurodiputat, ignorant la decisió de la Junta Electoral de mantenir-lo a presó i negar-li el càrrec.

També et poden interessar...