rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

La Junta Electoral prohibeix a TV3 dir «consellers empresonats» i «president Puigdemont»

Consideren que aquestes expressions «vulneren el principi de neutralitat informativa».
TV3 pateix noves restriccions per part de la Junta Electoral Central | TV3

 

La Junta Electoral Central ha prohibit a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) l'ús de les expressions com «consellers empresonats» o «president Puigdemont». L'organisme considera que en un mitjà públic aquestes expressions «poden confondre l'espectador mitjà» i «vulneren el principi de neutralitat informativa», acceptant així la petició de Ciutadans.

 

La JEC argumenta que amb expressions com aquestes «es poden afavorir determinades candidatures». A més, l'organisme assegura que es dona una visó distorsionada de la realitat, ja que «no hi ha ni tal exili ni una suposada persecució política» sinó una «aplicació de la llei».

Cobertura de la manifestacions del 29-O i l'11-N

La Junta Electoral també considera que la cobertura informativa de la manifestació de l'11 de novembre per demanar la llibertat dels pressos polítics va «vulnerar els principis de pluralisme polític i neutralitat informativa». Pel que fa a la manifestació unionista convocada per Societat Civil Catalana el passat 29 d'octubre, la JEC no s'ha pronunciat perquè «no ha estat objecte de cap reclamació o recurs».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris