rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Junts per Catalunya insisteix davant d'Esquerra que «hi ha un pla» per investir Puigdemont

Ho ha assegurat Eduard Pujol, portaveu de Junts per Catalunya
Junts per Catalunya, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Eduard Pujol, portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya i exdirector de 'Rac1', ha assegurat que «hi ha pla» per la investidura del cap de llista del partit, Carles Puigdemont.

La situcació s'havia enrarit després dels missatges entre Toni Comín i Carles Puigdemont que va fer públics 'El Programa de Ana Rosa' i ara, el portaveu de la col·lissió sobiranista ha hagut de sortir al pas de les crítiques i els rumors per afirmar que «només faltaria que no hi hagués un pla aquestes alçades».

 

En una entrevista als micròfons de 'Ràdio 4', Pujol ha al·legat a aquest pla mentre afegia que «la negociació, la concreció, l'explicació» amb uns futurs «socis de govern» —Esquerra Republicana— no s'ha de fer en pública.
 

 

Resposta a Marta Rovira

Pujol hauria respost taxativament a Marta Rovira. La secretària general d'ERC va instar a Junts per Catalunya a fer una «una investidura efectiva» per Puigdemont, després d'un mes d'incerteses i traves del Tribunal Constitucional.


 

«És bo que Esquerra Republicana de Catalunya tingui tot l'interès del món en poder resoldre la investidura i tancar serrells», ha respost Pujol mentre al·legava que està convençut que Puigdemont «podrà ser el president». 

 

«Seria una insensatesa renunciar a allò que pot ser», ha explicat finalment Pujol en ser preguntat per les possibilitats reals que té Puigdemont de ser escollit president de la Generalitat de Catalunya. 

 

Carles Puigdemont, davant la premsa internacional | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Sánchez, posible president?

És una de les grans incògnites que entren en escena. Tot i l'ajornament de la investidura, Junts per Catalunya explica que «estem conjurats per formar govern» i per la qual cosa Sánchez podria agafar força.

 

Sobre Jordi Sánchez —número dos de Junts per Catalunya— el diputat de Junts per Catalunya ha dit que respost que l'expresident de l'ANC serà el president del grup parlamentari i que espera que pugui sortir de la presó. Tot i això, no ha desmentit que explorin la via de la presidència de Sánchez. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris