Valentí Junyent, reescollit com a alcalde de Manresa

La seva alcaldia, però, neix amb data de caducitat, ja que deixarà de governar d'aquí a un any, quan li agafarà el relleu el republicà Marc Aloy

Valentí Junyent
Imatge de Valentí Junyent amb el líder d'ERC | Catalunya Diari

Valentí Junyent (JxCat) ha estat reelegit alcalde de Manresa durant la sessió de constitució del nou ajuntament. Junyent ha estat proclamat batlle de la capital del Bages per tercer cop amb majoria absoluta, després que el líder republicà, Marc Aloy, guanyador de les eleccions per tan sols 10 vots de diferència, hagi retirat la seva candidatura.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Junyent, il·lusionat malgrat ser conscient de la curta durada del seu mandat

L'alcaldia de Junyent però, neix amb data de caducitat, ja que deixarà de governar d'aquí a un any, quan li agafarà el relleu Marc Aloy. En el seu discurs d'investidura, Junyent ha dit que, malgrat ser un mandat curt, l'entoma amb la mateixa il·lusió i empenta de sempre.

Per la seva banda, Aloy ha qualificat el seu gest d'«inèdit i generós». Aquesta és la primera vegada a la història que hi ha una alcaldia compartida a la capital del Bages. L'oposició la formarà el PSC (4), la CUP (3) i C's (1).

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari