Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Els lletrats avalen la suspensió dels presos electes

Justo Molinero: «Catalunya té dret a decidir igual que jo quan decideixo anar a cagar»

El president del Grup Teletaxi va sorprendre a tots amb aquesta resposta a 'La nit a 8tv'
Justo Molinero. | Cedida.

 

Justo Molinero no s'ha tallat mai a l'hora de parlar sobre la situació política a Catalunya. Nascut a Andalusia, el fundador de Radio Teletaxi va emigrar molt jove i es considera un català més. Vinculat ideològicament a l'antiga convergència i Unió, el presentador radiofònic sempre s'ha mostrat a favor del dret a decidir i aquest dilluns ho ha tornat a fer al programa 'La nit a 8tv'.

 

Això sí, una ha fet d'una forma molt escatològica, amb una comparació bastant surrealista: «Catalunya serà el que la majoria de catalans vulguin. Catalunya té dret a decidir? I tant. I jo. M'aixeco i dic 'vaig a cagar, em rento, em dutxo, m'afaito o me'n vaig a caminar?'. Jo tinc dret a decidir el que faig i Catalunya també».

 

Gran defensor de l'1-O

Molinero ja s'havia mostrat molt actiu en la defensa del referèndum convocat per la Generalitat pel passat 1 d'octubre. «Hem lluitat tants anys per poder anar a votar, i ara ens han de dir des de dalt que no podem votar? S'ha de participar, jo participaré», deia en el seu moment el president del Grup Teletaxi, animant a tothom que també hi participés.

 

Creu que no s'havia d'haver fet la declaració d'independència

En l'entrevista a 'La nit a 8tv', Molinero també ha confessat que no era partidari de tirar endavant la declaració d'independència. «No era el moment. Si tu vols tractar alguna cosa amb una persona, l'altra part ha d'estar predisposada a entendre't. Però si al davant tens una persona que no vol parlar, com en el cas del PP, s'ha d'esperar que hi hagi un govern predisposat a parlar», ha afirmat.

«Jo no entenc gaire de política, però això és una cosa tractable a llarg termini, en uns 25 o 30 anys, ara necessitem altres coses. Anem a veure si podem arreglar el problema de l'economia o acabar amb els problemes en la sanitat», ha afegit.

Comentaris