Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El jutge dicta una ordre «d’allunyament virtual» a l’home que amenaçava Albiol a les xarxes socials

El veí de Torroella de Montgrí va ser detingut el passat dimecres, 25 d'abril
Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El veí de Torroella de Montgrí que va enviar missatges «fustigants, humiliants i amenaçadors» a Xavier Garcia Albiol a través de les xarxes ha estat posat en llibertat, tot i que se li ha acabat imposant una ordre «d'allunyament virtual»

 

El jutge, José de la Mata, li ha imposat unes mesures, per les quals no podrà contactar amb el líder del PP català a través de cap missatge. Així mateix, el jutge també ha determinat una ordre d'allunyament física, per la qual l'home de 36 anys tampoc es podrà acostar a l'exaclalde de Badalona. 

  

 

 

L'advocat de l'home, Javier Moreno, va explicar que aquest havia reconegut davant el jutge ser l'autor dels missatges i que, fins i tot, s'havia arribat a creuar amb Garcia Albiol pel carrer. Quelcom que, de fet, l'home havia insinuat als seus missatges. 

 

«Has vist la meva mirada d'odi»


«A tu també et posaran en el teu lloc» o «has passat pel meu costat dues o tres vegades, has vist la meva mirada d’odi, la pròxima vegada veuràs alguna cosa més», són alguns dels comentaris que han provocat la detenció de l'home esmentat. 

 

La investigació, finalment, es va dur a terme amb la coordinació de la Fiscalia de l’Audiència Nacional, així com també la de la direcció del jutjat d’instrucció número 5. 
 

Xavier Garcia Albiol, repartint roses per Badalona el passat Sant Jordi   | CatalunyaDiari.cat

 

Uns missatges amenaçadors durant més de mig any

El detingut hauria fet arribar els missatges a Albiol cada dos o tres dies durant gairebé set mesos, sempre associats a la seva tasca com a president del grup del PP. La policia va explicar el passat dimecres, 25 d'abril —el dia de la detenció—, que els missatges haurien generat un gran malestar en ell i a la seva família, a part d'una gran inseguretat.

 

Per això, doncs, els agents de la Comissaria General de la Informació i de les Brigades Provincials d’Informació de Barcelona i Girona el van arrestar el passat dimecres, 25 d'abril, a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà.
 

Comentaris