TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El jutge Juan Antonio Ramírez va patir una apendicitis que l'ha tingut hospitalitzat gairebé 20 dies

El jutge que investiga l'1-O va ingressar a l'hospital el passat 11 de desembre
La plaça de la Font de Tarragona, el dia 1 d'octubre de 2017 | Gerard Martí

 

La psicosi absoluta es va apoderar de Catalunya després de les morts pràcticament consecutives del fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, i del fiscal superior a Catalunya, José María Romero de Tejada. Precisament per això, quan Juan Antonio Ramírez —jutge que investiga la preparació del referèndum de l’1-O— va entrar a l’hospital per una infecció el passat 11 de desembre, molts van entrar en pànic.

 

Tot i això, segons informa ‘El Español’, el jutge, que busca claus per acusar de delictes de rebel·lió a diferents actius de la política catalana, ja es trobaria a casa després de diversos dies hospitalitzat.

‘Només’ era apendicitis

Molts van imaginar que aquella infecció es tractava de quelcom més. Tot i això, i desacreditats als més malpensats, el que semblava una infecció intestinal va acabar sent només una apendicitis.

 

El mitjà en qüestió, de fet, vincula la malaltia amb la gran pressió que ha hagut de suportar el jutge durant les darreres setmanes. Així mateix, aquest també hauria hagut de viure en primera persona diverses manifestacions a la Ciutat de la Justícia de Barcelona —com la que va viure en contra de les detencions del passat 20 de setembre— i això hauria acabat afectant la salut del jutge.

 

La mort del fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, va posar a tothom en aletra | EFE

 

 

Qui és Juan Antonio Ramírez?

El jutge en qüestió, que es reincorporarà durant les pròximes setmanes al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, investiga la preparació del referèndum de l’1-O i, a més, sota la seva tutela hauria trobat documents clau com ‘Enfocats’.

Així mateix, també hauria localitzat l’origen i els escrits d’una llibreta de Marta Rovira, l’origen de la qual hauria estat clau per saber qui formava part del comitè estratègic del ‘procés’.

 

La transcendència de les proves, però, les ha posat de manifest el jutge Pablo Llarena. Per la qual cosa, la figura de Ramírez s’hauria mantingut sempre al marge fins que el passat 11 de desembre va haver de ser hospitalitzat per una apendicitis.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris