CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temps encara tranquil però amb alguns canvis ja aquest dimecres

ATENCIÓ

Detenen un jove per les protestes de l’1-O al Parlament

L'ANC exclou Antonio Baños de la llista de candidats a presidir la formació

Baños s'havia postulat com a president de la formació independentista
Antonio Baños en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

L'excap de files de la CUP, Antonio Baños, no podrà optar a ser membre del secretariat de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) així com tampoc podrà optar a ser-ne el president.

 

El motiu rau en el fet que Baños va participar en una tertúlia política en ple procés electoral. Val a dir, però, que el periodista i excap de llista de la CUP al parlament no ha estat l'únic que s'ha quedat fora de la llista, ja que altres noms com Jordi Alemany, Elisenda Romeu i Francesc Esteve també han estat exclosos per l'ANC.

 

Baños —qui va manifestar la seva voluntat de presidir l'ANC a finals de la setmana passada— era un de les cares més públiques en aquest procés electoral, tot i que l'ANC ha optat per prescindir de la seva figura. 

 

 

'No' a Baños

L'exlíder de la CUP al Parlament i periodista va argumentar via Twitter que presentaria la seva credencial a liderar l'Assamblea Nacional Catalana i que, segons ha relatat, l'assemblea territorial de Nou Barris li ha donat els avals necessaris per presentar candidatura per presidir la formació independentista. 

 

«Aquí el meu aval de la territorial de Nou Barris per presentar-me al Secretariat Nacional de l'ANC. Seguim! Fem República!», ha relatat el periodista i excap de files de la CUP per afirmar que ja comptava amb tot el necessari per aspirar a la plaça. 

 

La data clau per conèixer quin seria el veredicte havia de ser el pròxim 17 de març però, tot i això, la formació ha cregut oportú fer-ho públic aquest dimarts, 13 de març. 

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.