IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

L'ANC i Òmnium Cultural organitzen un centenar d'actes per explicar «el futur immediat de Catalunya»

Se celebraran aquest dimarts i aquest dimecres i comptaran amb la presència de diputats del Parlament i membres del Govern

Miquel Vilella, a la plaça del Mercadal durant l'acte de l'Assemblea.
Acte de l'Assemblea Nacional Catalana a Reus. | Laia Solanellas

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb el suport d'Òmnium Cultural han organitzat un centenar d'actes arreu de les comarques de Catalunya per explicar «el futur immediat de Catalunya». Els actes se celebren aquest dimarts, 24 d'octubre, i dimecres, 25 d'octubre, i comptaran amb la presència i intervenció de diputats de la majoria parlamentària. Cada dia hi ha organitzats una cinquantena d'actes, i els faran tant membres del Govern de la Generalitat com diputats de Junts Pel Sí i la CUP al Parlament. La finalitat d'aquests esdeveniments és explicar a la ciutadania «les eines i mecanismes que s'usaran per afrontar els pròxims dies», i aniran lligats amb l'aprovació de l'aplicació de l'article 155 que intervé l'autonomia de Catalunya. Així, les principals poblacions del país acolliran entre aquest dimarts i aquest dimecres actes de petit i mitjà format. 

Se celebraran actes en gran part de les capitals de comarca d'arreu del territori, i també a les poblacions amb un nombre d'habitants important. A les comarques barcelonines, en el cas de la ciutat de Barcelona, s'han organitzat actes en sis dels districtes, dos aquest dimarts, a Sarrià-Sant Gervasi i Sant Andreu, i quatre aquest dimecres, a Gràcia, Sant Martí, Sants-Montjuïc i l'Eixample. També se'n celebra un a Badalona aquest dimarts a les 19.30 hores a la Cooperativa La Moral, i a l'Hospitalet de Llobregat, aquest dimecres a les 19.00 hores al Casino. A Vilanova i la Geltrú serà aquest dimarts a les 19.30 hores al Foment Vilanoví. 


A la Catalunya Central, l'acte de Manresa és aquest dimarts, a les 20.00 hores al Teatre Conservatori. A la ciutat de Vic també és aquest dimarts a les 20.00 hores a la Sala Coll Bardolet, a l'Edifici El Sucre. A Berga serà aquest dimecres a les 20.00 hores al Teatre Municipal. A  les comarques gironines, els actes de la ciutat de Girona i Figueres encara estan per concretar. 

Al Camp de Tarragona, l'acte a la ciutat de Tarragona serà aquest dimarts a les 19.30 hores, però el lloc encara està per concretar. A Reus serà també aquest dimarts a les 20.00 hores a l'Orfeó Reusenc. A les Terres de l'Ebre, se celebra un acte a Tortosa aquest dimecres a les 20.30 hores al Centre Cívic de Ferreries. A Amposta l'acte és aquest dimarts a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal.

A les terres de Lleida, l'acte a la ciutat de Lleida serà aquest dimarts, a les 19.30 hores a la Sala d'actes de la Diputació Provincial. A Tàrrega l'acte serà aquest dimarts, a les 20.45 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Al Pirineu, a Puigcerdà l'acte serà aquest dimecres al Museu Cerdà. Per la seva banda, la Seu d'Urgell acull un acte aquest dimarts a les 20.00 hores a la Sala Immaculada, on hi intervindrà Albert Batalla. Podeu consultar tots els esdeveniments al web de l'ANC. 


Comentaris

envia el comentari