Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
JxCat

Laura Borràs desmenteix que sigui la substituta de Quim Torra

La diputada ha denunciat que es vegi com «una normalitat democràtica» que l'Estat espanyol pretengui «eliminar» als presidents com Torra

JxCat
Laura Borràs desmenteix que sigui la substituta de Quim Torra | Catalunya Diari

La portaveu de Junts al Congrés, Laura Borràs, ha parlat sobre si serà o no la candidata del partit a la Generalitat de Catalunya en les pròximes eleccions catalanes i, per tant, possible successora del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i s'ha remès a la seva actual tasca a la Cambra Baixa.

Aquests dies s'ha publicat que, en cas de ser inhabilitat per desobeir les resolucions de la Junta Electoral Central, Torra està pensant impulsar la candidatura de Borràs a la Generalitat amb vista als pròxims comicis autonòmics per a frenar qualsevol intent d'Artur Mes d'optar a la Presidència quan es compleixi la seva inhabilitació. En aquest cas, l'ara diputada nacional hauria d'abandonar la Cambra Baixa per a formar part de les llistes al Parlament.

«Quan van concórrer les eleccions vaig renunciar a la meva acta»

Preguntada sobre aquesta possibilitat, Laura Borràs ho ha desmentit: «Per a ser presidenta cal ser diputat del Parlament de Catalunya. Jo ho era però quan van concórrer les eleccions vaig renunciar a la meva acta. Seria algú que formi part del parlament i que sigui electe». A més, ha denunciat que es vegi com «una normalitat democràtica» que l'Estat espanyol pretengui «eliminar» als presidents com Torra «via 155» o ara via judicial, i ha recordat que per a poder ser president de la Generalitat cal ser diputat del Parlament.

També et pot interessar...