Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Puigdemont, Laura Borràs i Francesc de Dalmases atenen els mitjans el 3 de novembre de 2019.

Laura Borràs: «No soc culpable dels delictes que se m'imputen»

La diputada de JxCat a Madrid ho ha expressat en una entrevista a 'Planta Baixa', de TV3

Puigdemont, Laura Borràs i Francesc de Dalmases atenen els mitjans el 3 de novembre de 2019.
Laura Borràs, al costat de l'eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. | Catalunya Diari

La líder de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, s'ha expressat aquest dilluns, 1 de juny, sobre els delictes pels quals s'està investigant la seva gestió com a presidenta de la Institució de les Lletres Catalanes entre els anys 2013 i 2018. «Els contractes pels quals se m'investiga són perfectament legals», ha dit Borràs, que subratllat que no és «culpable» dels delictes que se li imputen en una entrevista al programa 'Planta Baixa' de TV3:

La comissió de l’Estatut del Diputat del Congrés dels Diputats ha establert el pròxim 11 de juny com a data perquè la portaveu de JxCAT a la cambra baixa, Laura Borràs, presenti les al·legacions contra la concessió del suplicatori que reclama el Tribunal Suprem. La comissió ha d’elaborar un dictamen que s’elevarà al ple del Congrés. En cas que el ple l’accepti, el Suprem tindrà via lliure per investigar Borràs, a qui atribueix suposats delictes de prevaricació, frau a l’administració, malversació de diners públics i falsedat documental en l’etapa en què era directora de la  Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

Borràs s'autoconsidera d'esquerres

Una altra de les qüestions que s'ha tractat en la conversa de Laura Borràs a TV3 han estat les paraules enverinades de Gabriel Rufián aquest matí. El portaveu republicà a Madrid ha dit, en referència a JxCat, que «és lògic que a la dreta catalana no li agradi un acord progressista».

JxCat  insisteix darrerament a desmarcar-se de les posicions de l'antiga Convergència, i per tant a les seves files no ha agradat gens que Rufián els etiqueti com a 'dreta catalana'. Borràs ha estat clara i, de fet, s'ha autodefinit com «d'esquerres»: