Laura Borràs denuncia que l'han insultat en una manifestació policial

La portaveu de JxCat qualifica la situació «d'inaudita» i acusa la policia de la cambra de no oferir-los seguretat

Puigdemont, Laura Borràs i Francesc de Dalmases atenen els mitjans el 3 de novembre de 2019.
Laura Borràs, en una imatge d'arxiu. | Catalunya Diari

La portaveu de JxCat, Laura Borràs, ha denunciat a través de les xarxes socials que l'han increpat i insultat durant una manifestació del sindicat policial Jusapol a les portes del Congrés. Borràs ha explicat que a la sortida de l'hemicicle s'han trobat l'edifici envoltat d'agents en una situació que ha qualificat «d'inaudita».

«Ha estat impossible sortir per agafar un taxi perquè ens han perseguit i insultat i els policies de seguretat del Congrés s'han negat a acompanyar-nos», ha dit. Aleshores, personal del Congrés els ha recomanat utilitzar el túnel soterrani que creua els dos edificis i un cop allà, els han tornat a escridassar.

Borràs ho ha relatat a Twitter

«Han estat cinc escassos metres plens d'insults. A l'equip tècnic de JxCat i del BNG, que ens acompanyava, encara ens tremolen les cames», ha detallat. Borràs també ha criticat que la resposta dels efectius policials hagi estat «per què necessiten protecció si són policies», en referència als manifestants. La portaveu de JxCat ja ha posat els fets en coneixement de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, a qui li ha preguntat el perquè de la negació de protecció a la diputada. Aquest ha estat el relat de Borràs a Twitter:

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari