Laura Borràs, en un míting de Junts per Catalunya amb Quim Torra i Carles Puigdemont.

Controvertides paraules de Borràs sobre els «no independentistes»: «Assenyalen i persegueixen»

La portaveu de JxCat a Madrid ho ha dit en una entrevista a La 2 i Ràdio 4

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha dedicat aquest dimecres, 7 d'octubre, paraules molt contundents al «món no-independentista». En una entrevista al programa 'Cafè d'idees', que condueix Gemma Nierga a La 2 de Televisió Espanyola i Ràdio 4, Borràs ha manifestat que «el món no-independentista és un món que assenyala, que persegueix i que denuncia».

El món independentista és «extraordinàriament respectuós»; el no-independentista, «assenyala, persegueix i denuncia»

Borràs creu, en canvi, que «el moviment independentista és extraordinàriament respectuós». Ha estat llavors quan Gemma Nierga ha preguntat a Laura Borràs com és el món no-independentista, i ella ha respost am les polèmiques paraules que asseguren que «és un món que assenyala, que persegueix i que denuncia»:

La portaveu de Junts per Catalunya a Madrid, que fa tot just pocs dies ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les primàries de JxCat per ser la candidata a la presidència de la Generalitat, ho ha dit després de parlar sobre el que, segons assegura, ha estat una «persecució als funcionaris de la Generalitat per ser independentistes».

En el seu comentari, doncs, Borràs implica tothom que no vol la independència de Catalunya en un moviment que «assenyala, persegueix i denuncia» i alhora lloa tots els independentistes en dir que formen part d'un moviment «extraordinàriament respectuós». Unes paraules que, sens dubte, portaran cua.

Borràs creu que els funcionaris «han de mantenir una actitud de defensa de les administracions»

Sobre l'actitud dels funcionaris i el fet que la ponència política de Junts per Catalunya els parli de «sacrificis personals», Laura Borràs ha defensat que han de mantenir una «actitud de defensa de les administracions», i ha posat com a exemple diversos grups funcionarials que es van posar en marxa durant l'etapa de l'article 155 per preservar al màxim els diversos departaments de la Generalitat.