Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Andrea Levy respon a un insult per Twitter: «Exercim la violència verbal de forma impune»

La regidora del PP de Madrid ha volgut denunciar públicament les agressions que rep diàriament

Andrea Levy
Andrea Levy ha denunciat l'abús a través de Twitter | Catalunya Diari

 

La regidora de Cultura, Turisme i Esports del PP a Madrid, Andrea Levy, va esclatar el passat dijous contra un usuari de Twitter per haver-la insultat. Després que Levy compartís amb tots els seus seguidors una cançó de Dummy Portishead, 'Roads', va ser insultada per un usuari gratuïtament. 

Com a resposta a la publicació d'aquesta cançó, un usuari nomenat @Danielgarso la va nomenar  «¡CARACOÑO!». A tot això, Levy no va voler quedar-se callada, i el va contestar amb el ja conegut hashtag #MeToo, per tal de denunciar, en aquest cas, una agressió verbal. 

«Els avanços tecnològics només serveixen per deshumanitzar»

«Després farem hashtags contra la violència, l'abús, el bullying, pel respecte i la tolerància», tuitava tot seguit Levy, citant el tuit on la insultaven. A més, també va afegir que a través de Twitter s'insulta i s'exerceix la violència verbal «de forma impune. Igual avanços tecnològics per apropar la comunicació com aquest només serveixen per deshumanitzar». 

Altres víctimes de les xarxes: el seu company de partit, Almeida

En aquest cas també s'hi va trobar Martínez Almeida, el nou alcalde de Madrid, també del Partit Popular. A aquest dirigent polític, un grup de persones el van començar a nomenar «carapolla». Fins i tot, es van arribar a crear  samarretes i adhesius  que es van lluir i mostrar durant les festes de Vicálvaro, a la mateixa capital d'Espanya, on es podia veure la cara del polític i aquest mateix qualificatiu. Finalment, els autors dels fets van haver de pagar una multa per insultar a una figura d'autoritat.

També et pot interessar...